Kadir Doğulu'dan Burak Özçivit'e zeytin dalı

“Aşkın Tarifi” dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, Türkiye Lider Marka Ödül Töreni’ne katıldı. Kadir Doğulu’nun attığı bir tweet’le arasının bozuk olduğu Burak Özçivit’i hedef aldığı da öne sürüldü. Doğulu bu iddiaya da cevap verdi. İşte detaylar...

“Aşkın Tarifi” dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, yapımcıları Mehmet Yiğit Alp’le beraber Türkiye Lider Marka Ödül Töreni’nde “Yılın Dizisi”, “Yılın En İyi Erkek” ve “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülleri’ni aldı.

Attığı tweet'le eski rol arkadaşı Burak Özçivit'e gönderme yaptığı iddia edilen yakışıklı oyuncu bu konuya da açıklık getirdi. Doğulu, "Buark benim eski rol arkadaşımdır. Kendisini severim. O tweet'i de kendisine atmadım. Eski bir arkadaşıma ithafen yazdığım bir şeydir" açıklamasında bulundu. 

Tepki çeken video hakkında da açıklama yaptı

Öte yandan dizide Fırat şef karakterine hayat veren Doğulu, yemek yapmayı çok sevdiğini ifade etti.

Doğulu ile “Aşkın Tarifi” dizisindeki partneri Serra Arıtürk’ün sakiler grubunun “Dünyadan Uzak” şarkısı eşliğinde birbirlerine aşk dolu gözlerle bakıp canlı yayın yapması sosyal medyada tepki çekti. Kadir Doğulu’ya “Sen evlisin. Dizi çekimi dışında ancak eşin Neslihan Atagül’e böyle bakmalısın” şeklinde çok sayıda tepki mesajı yağdı. İkili kısa sürede trend topik oldu.

Neslihan Atagül ise eşini kıskandığı iddiasını “Durun biraz güleceğim” notuyla paylaştığı pozlarıyla tiye aldı.