Aşkın ve paranın gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor: Hangi burçlar, nasıl etkilenecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

3 Ocak Salı günü aşkın ve paranın gezegeni olan Venüs, 27 Ocak’a kadar kalacağı Kova burcundaki transitine başlayacak. Bu süreç içinde ilişkilere olan bakış açımız oldukça değişecektir. İkili ilişkilerde bireysel özgürlüklerimizin önemi daha fazla ön plana çıkacaktır. Bu dönem içinde başlayan ilişkilerde arkadaşlık ve özgürlük teması ön planda olacaktır. Ortak zevklerimizin olduğu ve aynı dili konuşabildiğimiz insanlarla birlikte olma ihtiyacımız artacaktır. İkili ilişkilerde duygusallıktan ziyade daha mantıklı kararlar alacağımız bir süreç içinde olacağız. Farklı ve sıra dışı olan şeyler ilgimizi daha çok çekmeye başlayacaktır. Dış görünüşümüzde değişiklikler yapma isteğimiz artacaktır. Farklı ve sıra dışı deneyimlere daha açık olacağımız bu dönemde, arkadaş gruplarımızda değişiklikler yapabiliriz. Toplumsal olaylara olan duyarlılığımız artabilir, dernekler ve sosyal yardımlaşma gruplarına dahil olabiliriz.

Global bazda ise, kadın haklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Toplumsal olaylarda artışlar gözlemlenebilir. Teknoloji konularında yeni buluşlar yapılabilir, yeni bir gezegen keşfedilebilir. İnternet aşkları ortaya çıkabilir. Teknoloji ürünlerine zamlar gelebilir. Kripto paralarda artışlar söz konusu olabilir ve para piyasalarında ise dalgalanmalar yaşanabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, sosyal yaşantınız oldukça hareketlenecektir. Farklı sosyal çevreler ve arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu dönem sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projeleri içerisine dahil olabilir ve derneklerde aktif görevler alabilirsiniz. Ayrıca bu dönem arkadaş çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kariyer planlamanızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız işler ile adınızı duyurabileceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Kariyer planlamanızda bir kadının desteğini hissedebilirsiniz. Aynı zamanda annenizin desteğini de bu dönem daha yakından hissedebilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar olabilir, zam ya da terfi haberi alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, oldukça güzel etkiler altında olacağınız bir dönem içinde olacaksınız. Hukuksal konularınız ve resmi makamlar ile olan işleriniz konusunda şans sizden yana olacaktır. Ayrıca sosyal medyada daha aktif olacağınız ve adınızı duyuracağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu süreç içinde yeni eğitimler alabilir, yurt dışı seyahat programları yapabilirsiniz. Bekar olan İkizler burçları ise, seyahat yolu ya da sosyal medya aracılığı ile tanıdığı bir partner ile ilişkiye başlayabilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, ortak gelirler ve kazançlarınızda artışlar yaşanabilir. Ortaklı işlerden yana gelirler elde edeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem içinde beklediğiniz miras veya alacaklı olduğunuz bir borç haberi varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ortak gelirlerinizdeki artışlarınıza bağlı olarak harcamalarınız da artabilir. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız faydalı olacaktır.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, ikili ilişkiler ve ortaklı işlerden yana oldukça olumlu etkiler aldığınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem bekar olan Aslan burçları bir ilişkiye başlama kararı alabilirler, ilişkileri devam eden Aslan burçları ise partnerinden yana oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Ayrıca ortaklı bir işe imza atabilir ve gelirlerinizi arttırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha pozitif tutumlar sergileyeceğiniz bu dönem ilişkinizde var olan sorunlara farklı ve kalıcı çözümler üretebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, hayatınız ve günlük rutinlerinizde değişimler yaşanabilir. Bu dönem iş hayatınız açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. İş çevrenizden bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabiliriniz. Günlük rutinlerinizde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, en olumlu etkiyi alacak burçlar arasında olacaksınız. Bekar olan Terazi burçları yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Hayattan daha çok keyif almaya başlayacağınız bu dönem, daha önce hiç denemediğiniz şeyleri yapma arzunuz artacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Terazi burçlarını bu dönem gökyüzü destekliyor olacaktır. Ayrıca borsa ve kripto para gibi konulardan gelirler elde edebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, aile yaşantınızı ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkacaktır. Bu dönem ailenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilir, taşınma kararı alabilir veya gayrimenkul alım satımlarından gelirler elde edebilirsiniz. Evinizde keyifli vakitler geçireceğiniz aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca aileniz aracılığı ile tanıştığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkileriniz kuvvetlenecektir. Bu dönem onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni eğitimlere, sizlere gelirler getirecek yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. Bolca seyahat programı yapabilirsiniz. Seyahat, eğitim veya yakın çevrenizden tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, maddi gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Bu dönem içinde kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için farklı ve sıra dışı yöntemler deneyebilir ve girişimlerden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Borsa, kripto para vb. konulardan gelirler elde edebilirsiniz. Kozmetik ürünlerine ve teknolojik ürünlere para harcayabilirsiniz. Gelirlerinizin artacağı bu dönemde harcamalarınızı dengede tutmaya özen göstermeniz sizler için faydalı olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova: Bu hafta Venüs’ün sizlerin burcuna geçmesi ile birlikte, oldukça şanslı olduğunuz bir dönem içinde olacaksınız. Hem ikili ilişkiler hem de finansal konularda oldukça olumlu etkiler altında olacağınız bir süreç sizleri bekliyor olacaktır. Bu süreç içinde yeni bir ilişkiye başlayabilir, yeni finansal gelirler elde edebilirsiniz. Ayrıca fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişiklikler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte, ilişkiler ve finansal konularda biraz geri planda kalmak isteyeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem içinde ilişkilerinizi gözlerden uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız korkularınızı farklı ve sıra dışı yöntemler geliştirerek çözme odaklı olabilirsiniz. Ayrıca bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Partnerinizin iş ve sağlık durumunu ilgilendiren konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.