Aslan burcunda oluşacak yeni Ay'a dikkat! Hem iş, hem aşk hem de finansal konularda sürprizlere açık olun. Yeni ay, altın fiyatlarına bu hafta bakın nasıl etki edecek?

 

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
28 Temmuz Perşembe günü, Aslan burcunun 5 derecesinde bir Yeni Ay meydana gelecek. Hem zorlayıcı hem de oldukça sürpriz ve güzel gelişmeleri de beraberinde getirecek olan bu Yeni Ay’ın etkisi ile birlikte, kendimizi daha cesurca ortaya koymak için yeni başlangıçlar yapabiliriz. Aslan burcu astrolojide sahneye çıkmak, kendini göstermek ve yaratıcılık ile ilgilidir. Bu Yeni Ay ile birlikte, kendimizi hayatımızın merkezine alarak, ortaya koymak istediğimiz fikir ve projeleri hayata geçirme yolundaki motivasyonumuz artacaktır. Jüpiter’in de desteği ile birlikte, hayata geçirdiğimiz fikir ve projeleri büyütebiliriz. Hem ilişkilerde hem de iş hayatı ve finansal konularda oldukça iyicil etkiler altında olacağımız bir dönem olacaktır. An haritasında Kova burcu yükseliyor ve yönetici gezegeni olan Satürn‘ün de aynı evde olmasından dolayı Yeni Ay’ın olumlu etkilerinden faydalanmak için sorumluluk almaktan kaçınmamamız gerekecektir.

Kend hayatının yıldızı olmak istiyorsan sorumluluklarını yerine getir! 

Hayatın eğlenceli yanları keşfederken, sorumluluklarımızı da görmezden gelmememiz gereken bir süreç içerisinde olacağız. Kısacası bireysel bazda Yeni Ay diyor ki; Kendi hayatının yıldızı olmak istiyorsan, üzerine düşen sorumlulukları da yerine getirmelisin. Yeni bir iş kurmak veya iş yeri açmak, yeni finansal kaynaklar yaratmak, hobinizi mesleğe çevirmek, çocuk sahibi olmak, yaratıcı fikirleri hayata geçirmek veya hayatınızın aşkını yaşamak istiyorsanız, bu Yeni Ay size bu fırsatları sunacaktır. Bu fırsatları yakalamak için, her türlü sorumluluğu üzerinize almalı ve önünüze çıkan engellere rağmen pes etmeden devam etmelisiniz.

Altın fiyatları yükselişe geçebilir! 

Yeni Ay’ın toplumsal bazda etkileri ise özellikle sağlık ve çalışma koşullarına yeni düzenlemeler getirilmesi şeklinde olacaktır. Sağlık alanında yeni atılımlar yapılması, özellikle kalp sağlığı ile ilgili konularda yeni tedavi yöntemleri ve ilaçların bulunması gibi durumlar yaşanabilir. Aynı zamanda uzay ve teknolojiyi ilgilendiren konularda yeni atımlar yapılabilir. Altın fiyatları ise yükselişe geçebilir. Yeni Ay’ın haritasında Merkür’ün sert açılar altında olması ise, uçak kazaları, yolculuklarda yaşanacak aksaklıklar, elektrik kazaları, patlamalar, ufak çaplı depremler, siber saldırılar ve bazı internet sitelerine erişim engelleri yaşanabilir. Kuzey Ay Düğümü ve Uranüs etkisi ile birlikte, yeni düzen arayışları ve sürpriz, güzel gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

Peki bu hafta buçları ne bekliyor gelin birlikte bakalım; 

Koç ve Yükselen Koç: Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay sizleri oldukça olumlu etkileyecektir. Özellikle bekar olan Koç burçlarının aşk hayatları hareketlenecektir. Çocuk sahibi olmak isteyen Koç burçları ise oldukça destekleniyor olacaklardır. Aynı zamanda yeni bir hobiye başlayabilir, hobinizi mesleğe çevirmek adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz ve borsa gibi yatırım araçlarından gelir elde edebilirsiniz.
Boğa ve Yükselen Boğa: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ailevi konularınız gündeminizde olacaktır. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Ev değişikliği yapabilir, gayrimenkul alım satımından gelir elde edebilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz fikir ve projeleriniz için ailenizin desteğini alabilirsiniz. Ayrıca evinizde tadilat gerektiren işler ile de uğraşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, şehir değişikliği veya ufak tefek seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yaratıcı fikir ve projelerinizi hayata geçirmek konusunda motivasyonunuz artacaktır. Yeni işlere imza atabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.
 
Yengeç ve Yükselen Yengeç: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, özellikle finansal konularda güzel etkiler altında olacaksınız. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilir ve beklenmedik gelirler elde edebilirsiniz. Kendinize olan öz güveninizin artacağı bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Aynı zamanda kariyer alanında yeni atılımlar yapabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Bu hafta sizin burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Özellikle hayata geçirmek istediğiniz konular üzerine yoğunlaşarak yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitim ve aşk hayatınız ile ilgili konularda da sürpriz gelişmeler sizler bekliyor olacaktır.
Başak ve Yükselen Başak: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, hayata bakış açınızın değişeceği bir dönem olacaktır. Özellikle bilinçaltınıza attığınız konularla ilgili yüzleşmeler yaşayarak, bu konuları şifalandırabilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorununuz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, oldukça sosyalleşeceğiniz bir dönem içine gireceksiniz. Arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Kariyerinizden kazandığınız gelirlerde artışlar yaşanabilir. Hayal ettiğiniz konuları hayata geçirmek konusunda motivasyonunuz artacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, kariyer hayatınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle iş kurmak isteyen Akrep burçları oldukça olumlu yönden etkileneceklerdir. Kariyer planlamanızda değişiklikler yapabilirsiniz ve kariyer alanınızda kendinizi göstermek adına yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim hayatınız ve hukuksal konularınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle işiniz ile ilgili konularda sosyal medyada tanınırlığınızı arttırabilirsiniz. Devem eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ortak kazanımlar, miras gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ortak gelirlerinizde artışlar söz konusu olabilir veya ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Alacaklı olduğunuz bir borç veya miras gibi durumlarınız varsa bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kova Yükselen Kova: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, ikili ilişkileriniz ve ortaklı işlerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bekar olan Kova burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkisi devam eden Kova burçları ise partnerini ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Ayrıca yeni ortaklı bir işe veya projeye de imza atabilirsiniz.
Balık ve Yükselen Balık: Bu hafta Aslan burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte, iş hayatınız, çalışma koşullarınız ve günlük rutinlerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir, işiniz ile ilgili konulara yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz. İş değişikliği veya terfi gibi durumlar da söz konusu olabilir. Aynı zamanda taşınma ve yer değişikliği gibi durumlar da gündeminizde olabilir.