Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti!

İrem Derici, 8 aydır birlikte olduğu Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde de fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile el ele bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı ve ''Ve özlediğinde hırçınlaşanlar var” notunu düştü.

Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti!

Atakan Işıktutan ile yollarını ayıran İrem Derici yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından Gökhan Fırat ile fotoğrafını paylaştı. Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici yeni birlikteliğiyle gündeme geldi.

Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat ile el ele bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, yeni sevgilisiyle ayna pozu verdi. Şarkıcı paylaşımına “Ve özlediğinde hırçınlaşanlar var” notunu düştü.

Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti! - Resim : 2

Derici, 8 aydır birlikte olduğu Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Atakan Işıktutan ile ayrılık kararı alan ünlü şarkıcı İrem Derici, Gökhan Fırat ile aşkını ilan etti! - Resim : 3

Derici, "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam" dedi.