Ath. Bilbao Atl. Madrid canlı izle

İspanya La Liga'nın 34. haftasında Ath. Bilbao Atl. Madrid karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ath. Bilbao Atl. Madrid şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Ath. Bilbao Atl. Madrid canlı izle

Ath. Bilbao Atl. Madrid La Liga'nın 34. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Ath. Bilbao Atl. Madrid Smart Spor HD şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Ath. Bilbao Atl. Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? La Liga'nın 34. haftasında ligde 8. sırada yer alan Ath. Bilbao ile 4. sırada yer alan Atl. Madrid mücadele edecek. Büyük mücadele saat 22:00'de başlayacak ve mücadeleyi Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

ATH. BILBAO ATL. MADRID MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Ath. Bilbao Atl. Madrid maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Ath. Bilbao Atl. Madrid maçı Smart Spor HD şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

ATH. BİLBAO ATL. MADRİD CANLI İZLEYİN

Ath. Bilbao Atl. Madrid mücadelesi Smart Spor HD kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Ath. Bilbao'da Asier Villalibre ve Oihan Sancet sakatlıklarından dolayı forma  giyemeyecek. Mikel Vesga'nın ise sarı kart cezsı bulunuyor.

Atl. Madrid'de ise Thomas Lemar ve Joao Felix sakatlıklıklarından dolayı  forma  giyemeyecek. Stefan Savic'in ise sarı kart cezası bulunuyor.

 La Liga'da puan durumları

La Liga'nın 34. haftasında Ath. Bilbao, 48 puanla 8. sırada yer alırken, Atl. Madrid 61 puanla 4. sırada yer alıyor.

Atletico Madrid ile oynadığı son dört La Liga maçının sadece birini kaybeden Athletic, öncki altı karşılaşmada beş yenilgi almıştı.

Bask takımlarına konuk olduğu son iki La Liga maçını kaybeden Atletico Madrid, 2005'ten bu yana buraya yaptığı üst üste üç ziyaretten puansız dönmüyor.

Evinde oynadığı son La Liga maçında Celta Vigo'ya mağlup olan Athletic, en son Ekim 2020'de üst üste iki iç saha yenilgisi aldı.

Bu sezon La Liga'da oyuna sonradan giren oyuncuları en fazla gol atan iki takımdan biri Atletico Madrid.

Athletic forması giyen Raul Garcia, La Liga'da çıktığı son dört maçta üç gole doğrudan katkı sağladı.