Athena Gökhan'dan dikkat çeken paylaşım

Athena grubu üyesi Gökhan Özoğuz ABD ile Türkiye'nin anlaşmasının ardından sosyal medya hesabından "Demek işler böyle oluyor" diye yazdığı bir tweet paylaştı. Gökhan Özoğuz'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Athena Gökhan'dan dikkat çeken paylaşım

Athena grubu üyesi Gökhan Özoğuz, sosyal meyda paylaşımı nedeniyle yine gündem oldu. Daha önce yaptığı açıklamaları bir kısım tarafından büyük destek alan, bir kesim tarafından da büyük eleştiri alan Athena Gökhan, bu kez de Amerika ile Türkiye arasındaki ateşkes anlaşması hakkında yorumda bulundu.

Türkiye'nin son 9 gündür devam ettirdiği Suriye'nin kuzeyine düzenlenen Barış Pınarı Harekatı dün yapılan görüşmelerin ardından 120 saat süreyle durduruldu. Buna karşılık ise terör örgütü PKK uzantısı YPG güçleri Barış Pınarı Harekâtı'yla terörden arındırılması hedeflenen bölgeden çekilecek. Ancak Türk ordusu askerlerini Suriye'den çekmeyecek.

Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Barış Pınarı Harekatı'nın 120 saat süreyle askıya alınmasının ardından sosyal medyada adeta yer yerinden oynadı. Bazı kullanıcılar bu hareketin dışarıdan gelen baskılara boyun eğmek olduğunu ileri sürerken, bazı kullanıcılar da bu kararın Türkiye tarafından tek taraflı olarak alındığını iddia etti.

Sosyal meyada yorum yapanlardan biri de son dönemde siyasi çıkışlarıyla gündeme gelen Athena Gökhan'dı. Özoğuz, Trump'ın konuşmasını paylaşarak "İnsan seyrederken 'demek bu işler böyle oluyor' demekten kendini alamıyor" notunu düştü ve şehit olan askerlerimize teşekkür etti.