İki elti el ele verip aynı adama kaçmıştı! Skandal olaydan yufkacı büyüsü çıktı!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da yaşanan skandal olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Hamide Duman isimli iki eltinin kocalarını terk edip, yufkacı Muammer'e kaçmasının ardından yaşanan gelişme herkesi hayrete düşürdü. Yufkacının büyü yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. İşte ayrıntılar...

İki elti el ele verip aynı adama kaçmıştı! Skandal olaydan yufkacı büyüsü çıktı!

Esra Erol'da Hamide Duman isimli iki eltinin kocalarını terk ederek aynı adama kaçması Türkiye'nin gündemine oturdu. Ortaya atılan yufkacı büyüsü ise herkesi hayrete düşürdü.

Esra Erol'un programında inanılmaz bir olay yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli yufkacıya kaçtı. Olay kadınlardan birinin kocasının yardım istemesiyle ortaya çıktı. Daha sonra 2 elti stüdyoya bağlanıp, yufkacıya neden kaçtıklarını anlattı. 

Yeni görüntüler ortaya çıktı

Eltiler ve Muammer Ay'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Eltiler önde yürürken Muammer Ay onları biraz daha geriden takip ediyor.

Hamide'ye muska yaptığı iddia edildi

Programda atılan yeni bir iddiaya göre Hamide, Muammerin kardeşi Yunus için o eve kaçtı. Öte yandan Hamide Duran’ın annesi Emine, baş harfi 'E' olan birinin Hamide'ye muska yaptığı söylendi.

"Muammer benim de yuvamı yıktı"

Telefonla yayına bağlanan birinin ise ortaya attığı iddiaları şoke etti. İddiaya göre, "Muammer Ay benim kayınvalidemi 3 kere dövdü. Benim de yuvamı yıktı. Eşimin orada çalışmasını istemiyordum. Eşim 8 9 ay orada çalıştı. Benim eşim saf biri. Birinin dediğine kanan biri. Boşanmama neden olan kişi Muammer Ay" dedi.

Hamide Duran’ın annesi Emine kızına ağlayarak sesine "Kötü adam ellerine düştün. Niye düştün elin ellerine? Her iyi konuşanı iyi sanıyor" dedi.

 Muammer Ay'ın kardeşi yayına bağlanarak Hamide ile bir ilgisi olmadığı söyledi ve 'benim ağabeyim ile işim yok ki' dedi. 

Yunus, "Ailecek ağabeyimi sildik. Ben ağabeyimle defalarca kavga ettim. Bu 20 yıllık bir olay. Biz kendisi ile hiçbir bağ kurmuyoruz" ifadelerini kullandı.

Telefonla programa bir kişi daha bağlanarak benzer bir iddia ortaya atıp "Eşimden 3-4 sene önce ayrıldım. 33 senelik yuvamı yıktı. Orada ne yaptığını bilmiyorum. Eşim 1-5 sene orada çalıştı. Bu onu yönlendiriyordu eşim uzaklaştırma alıyordu" dedi. 

Hamide Duran’ın annesi gözyaşlarına boğuldu

Esra Erol'un programındaki stüdyoya gelen küçük elti Hamide Duran’ın annesi Emine gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan yufkacının büyü yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. Ercan, Karısı Hamide'nin yufkacı Muammer'in dükkanından ayrıldıktan sonra ayılıp bayılmaya başladığını söyledi.

Telefona ismini vermek istemeyen bir kadın, hoca olarak gittiğimiz kişi Muammer Ay’dı deyince ortalık karıştı. "Sözde Hoca olan Muammer ortalıkta dolaşıp yuvaları yıkıyor" dedi.