Bacağına dolanmış 3 metrelik pitonla kurtarılmayı bekledi!

Arabasının altına giren 3 metrelik pitonu kurtarmaya çalışan kadın, yılanın bacağına sarılmasının ardından kurtartılmak için dakikalarca bekledi. Kadının soğuk kanlılığı ise izleyenleri şoke etti. İşte o görüntüler...

Avustralya'nın Brisbane kenti yakınlarındaki Samford Vadisi'nde yaşayan genç kadın, otomobilinin altına giren yılanı kurtarmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Kadının bacağına dolanan 3 metrelik dev piton, polislerin yardımıyla çıkarılabildi.

Yılanlara karşı büyük bir sevgisi olduğunu söyleyen kadın, piton bacağına dolanınca kendi imkanlarıyla kurtulmak istedi ancak devasa yılan sımsıkı sarıldığı için yerinden kıpırdatamadı.

Ardından kadını kurtarmak için eve gelen polisler, genç kadın yılanın başını eliyle tutarken yılanı çözmeyi başardı.

Halı pitonu nedir?

Halı pitonları 3.6 metre uzunluğa kadar büyüyebilirler. Yetişkin bir halı pitonu ortalama 2.5 metre uzunluğundadır. Halı pitonları Queensland'de bulunan en büyük yılanlardır.

Çeşitli kuş ve küçük memelilerle beslenen pitonlar diğer türleri gibi zehirli değildir. Bununla birlikte, bir halı pitonunun bir insanı ısırması, derin delinme yaraları da dahil olmak üzere hasara neden olabilir.

Tipik olarak halı pitonları, çatılar veya duvar boşlukları gibi yer üstü alanlarda yaşamayı sever. Ancak çalılıklarda da bulunmuşlardır.