Balayındaki çiftin başına öyle bir şey geldi ki...

Balayına giden genç çift, en güzel günlerinin tadını çıkarmak istiyordu ancak hayatlarının en büyük talihsizliğini yaşadılar. Şnorkelle dalan adamın cinsel organını dev bir barakuda balığı ısırdı.

Balayındaki çiftin başına öyle bir şey geldi ki...

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Jayme Bryla ve eşi Magda balayı için Meksika Cancun'u tercih etti. Genç çift, hayal gibi bir balayı yaşamak için tüm hazırlıklarını tamamlamıştı. Ta ki, şnorkelle yüzmek isteyene kadar...

Cancun yakınlarındaki bir eko-su parkında keyifli zaman geçirmek isteyen çiftin heyecanı tropik balıkların arasına karışan bir barakuda tarafından sona erdirildi. Biraz dalmayı deneyen Jayme, hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir şey yaşadı.

Oldukça büyük bir barakuda yiyecek sandığı adamın penisini ısırdı. Acılar içerisinde kalan Jayme, balıkla mücadele etmeye başladı ve dişlerinin arasından cinsel organını kurtardı. Kanlar içerisinde kalan Jayme, sudan çıktığında hemen ilk yardım ekipleri çağırıldı.

Hastaneye kaldırılan adam talihsiz olayı kalıcı hasar kalmadan atlatırken şunları söyledi:

Oldukça karanlıktı çünkü derine dalmıştım. Sonra bir anda yanımda iri bir balık gördüm. Bir anda şortumun çekildiğini hissettim, başımı eğdiğimde balık oradaydı ve bir anda ısırdı. Canımın yandığını dahi hissedemedim. Dehşete kapılmıştım. Diş izleri üzerinde belirgin şekilde duruyordu. Olayı gerçekten ucuz atlattım.