Balık kıyıya kadar yaklaştı, sonuna geldiğinde kafasını kaldırınca suratını görenler dehşete düştü. Bakın neye benziyor

Su kenarında oturan kişi, uzaktan yüzen balığı görünce bir an göz yanılması sandı. Balığın kıyıya doğru yaklaştığını görünce kaydetmek için telefonuna sarıldı. İyice yanına yaklaşan balığı aynı anda kaydeden kişi şaşkına döndü. Balık yüzeye çok yakın yüzüyordu ve yüzü aynı bir insanın yüzüne benziyordu. Kıyıdan bir şeyler yemek için sudan kafasını çıkaran balık, çok ilginç bir yüze sahipti. Tuhaf balığın görüntüleri sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Nerede çekildiği bilinmeyen video, sosyal medyada gündem oldu. Su kenarında otururken ilginç balığı fark eden biri tarafından çekilen video, binlerce kez izlendi. Kıyıya yakın yüzerken yüzü insan silüeti gibi görünen balık, görenleri şaşkına çevirdi. 

Balık kıyıya kadar yaklaştı, sonuna geldiğinde kafasını kaldırınca suratını görenler dehşete düştü. Bakın neye benziyor - Resim : 1

İNSANA BENZEYEN BALIK

Balık yüzerek su kenarına geldi ve kıyıdan bir şey yemek için sudan kafasını çıkardı. Yüzü tıpkı bir insanı andırıyordu. Sert bir yüz ifadesine sahip gibi duran balık, yüzerek oradan uzaklaştı. Sosyal medyada paylaşılan video binlerce kez izlenirken pek çok kullanıcı da balık videosuna yorumda bulundu. Bazıları esprili bir şekilde "Yengeme benziyor" derken bazıları, "Aklım gitti" yazdı. İlginç balığın, türü hakkında hiçbir bilgi paylaşılmadı. 

Balık kıyıya kadar yaklaştı, sonuna geldiğinde kafasını kaldırınca suratını görenler dehşete düştü. Bakın neye benziyor - Resim : 2