Barış Yarkadaş: AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü oldu

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Hakan Tütüncü olduğunu belirtti. Yarkadaş, Tütüncü'nün adaylığını geçtiğimiz haftalarda Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında da dile getirmişti. Eski Başkan Menderes Türel ise sosyal medya üzerinden Tütüncü'yü tebrik etti.

Barış Yarkadaş: AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü oldu

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili "İl teşkilatı ise Hakan Tütüncü’ye yönelik bir eğilim gösteriyor." ifadelerine yer vermişti.


YARKADAŞ: ANTALYA'DA TÜTÜNCÜ ADAY OLDU
Yarkadaş, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda "AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü oldu. Tütüncü’nün adaylığını ilk kez tv100'de gündeme getirmiş ve “Örgüt Tütüncü’yü istiyor” demiştik." dedi.

TÜREL'DEN TÜTÜNCÜ'YE TEBRİK
24. Dönem AK Parti Milletvekili ve eski Antlaya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise sosyal medyadan Tütüncü'yü kutladı. Türel "Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çıktığı kutlu yolculukta Hakan Tütüncü kardeşime başarılar diliyorum." sözlerine yer verdi.