Başarıları ödüllendirildi! Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı! Okan Buruk’un zamlı maaşı belli oldu!

Galatasaray yönetimi Teknik Direktör Okan Buruk’un 20 milyon TL olan maaşının 33 milyon TL’ye çıkarılması konusunda tecrübeli teknik adamla anlaştı. Buruk’un maaşı bonuslarla birlikte 50 milyon TL’yi bulacak.

Başarıları ödüllendirildi! Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı! Okan Buruk’un zamlı maaşı belli oldu!

Galatasaray ile geçen sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşayan bu sezon ise sarı-kırmızılı takımı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara taşıyan Okan Buruk, başarılarına devam ediyor.

Galatasaray yönetimi de bu başarıların mimarlarından olan Okan Buruk’un maaşına iyileştirme yapmak için harekete geçti.

Başarıları ödüllendirildi! Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı! Okan Buruk’un zamlı maaşı belli oldu! - Resim : 1

MAAŞINA ZAM YAPILDI

Sabah’ın haberine göre yönetim 20 milyon TL alan maaş alan Okan Buruk ile 33 milyon TL maaş konusunda anlaşma sağladı. Böylece Buruk’un maaşı yüzde 65 oranında zamlanmış oldu. 49 yaşındaki teknik adama bonuslarla birlikte 50 milyon TL'ye ulaşan rakam ödeneceği vurgulandı.

OKAN BURUK’UN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray’ın başında 51 maça çıkan Okan Buruk, 39 galibiyet alırken 7 maçtan beraberlikle ayrıldı, 5 maçta ise yenilgi yaşadı.

Başarıları ödüllendirildi! Galatasaray yönetimi kesenin ağzını açtı! Okan Buruk’un zamlı maaşı belli oldu! - Resim : 2

OKAN BURUK’UN TEKNİK DİREKTÖR KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine 2013 yılında Elazığspor'da başlayan Okan Buruk daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'da görev aldı.

Buruk 2019-20 sezonunda Başakşehir, 2022-23 sezonunda ise Galatasaray'la Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 49 yaşındaki teknik adam 2017-18 sezonunda ise Akhisarspor ile Türkiye Kupası zaferine uzandı.