Bayern Münih’in efsane ismi Neuer’den Icardi’ye övgü dolu sözler: “Icardi süper, korkusuz ve cesur”

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’in Alman kalecisi Maunel Neuer, sarı-kırmızılı takımın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi için, “Hepimiz Icardi'nin süper bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Çok hızlı çıkışları var. Aynı zamanda duygusal da bir oyuncu. Korkusuz ve cesur bir oyuncu. Bunu penaltı kullanışında gördük” dedi.

Bayern Münih’in efsane ismi Neuer’den Icardi’ye övgü dolu sözler: “Icardi süper, korkusuz ve cesur”

Galatasaray, yarın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.hafta müsabakasında Almanya’nın Münih şehrinde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. TSİ ile 23.00’da başlayacak mücadele Allianz Arena stadyumunda oynanacak, mücadelede Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre düdük çalacak. Bu müsabaka öncesi Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Allianz Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih’in efsane ismi Neuer’den Icardi’ye övgü dolu sözler: “Icardi süper, korkusuz ve cesur” - Resim : 1

"KORKUSUZ VE CESUR BİR OYUNCU"

Bayern Münih'in kalecisi Manuel Neuer, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin korkusuz ve çok cesur bir oyuncu olduğunu söyledi.

Neuer, Mauro Icardi'ye övgülerde bulunarak, "Hepimiz Icardi'nin süper bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Çok hızlı çıkışları var. Aynı zamanda duygusal da bir oyuncu. Korkusuz ve cesur bir oyuncu. Bunu penaltı kullanışında gördük." dedi.

Bayern Münih’in efsane ismi Neuer’den Icardi’ye övgü dolu sözler: “Icardi süper, korkusuz ve cesur” - Resim : 2

“SAVUNMAMIZ ONU DURDURMAK İÇİN ÇABA SARF EDECEK

Neuer, Icardi'nin güçlü bir forvet oyuncusu olduğunu vurgulayarak, "Savunmamız onu durdurmak için çaba sarf edecek. Beni bekleyenin ne olduğunun farkındayım." diye konuştu.

Bayern Münih’in efsane ismi Neuer’den Icardi’ye övgü dolu sözler: “Icardi süper, korkusuz ve cesur” - Resim : 3

“ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇIYLA ÇİM SAHALARA DÖNECEK OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Alman kaleci, uzun bir süre sonra tekrar sahalara dönecek olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Uzun süren sakatlık dönemim sonrası Şampiyonlar Ligi maçıyla çim sahalara dönecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Yarın dolu bir stadyumda Galatasaray gibi bir rakiple karşılaşacağımız için de ayrıca mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.