Hemşire silahlı saldırı anı saniye saniye kamerada!

Bayrampaşa'da özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde görevli erkek hemşire, tedavi altında bulunan 5 aylık Kaan bebeğin babası tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan hemşire tedavi altına alındı.

Doğumundan itibaren yaklaşık 5 aydır Bayrampaşa'daki özel bir hastanede, tedavi altında bulunan down sendromlu 5 aylık Kaan adlı bebek, hafta başında kalp ameliyatı yapılmak üzere Küçükçekmece'de bulunan Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanede yapılan ameliyat sonrası Kaan bebek tekrar tedavi gördüğü Bayrampaşa'da bulunan özel hastaneye getirilerek yoğun bakım servisine alındı. Akşam saatlerinde hastaneye gelen bebeğin babası olduğu öğrenilen İ.Y., yoğun bakım servisi önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle bağırıp çağırmaya başladı. 

Ağır yaralanan hemşir yoğun bakıma alındı 

Bu sırada, yoğun bakım servisinde görevli erkek hemşire E. A., neler olduğunu anlamak için dışarı çıktığı sırada baba İ. Y.'nin yumruklu saldırısına uğradı. E. A., aldığı yumruk darbesiyle yere düştü. Bu esnada, İ. Y. yanında getirdiği tabancayla erkek hemşireye 2 el ateş etti. E.A., kurşunlardan ikisinin göğüs ve omzuna isabet etmesi sonucu ağır şekilde yaralandı. Erkek hemşire E. A., aynı hastanede tedavi altına alınarak yoğun bakım servisine kaldırıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili yapılan açıklamada şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtilerek şu bilgilere yer verildi: "Olayın meydana geldiği hastanede hemşire olarak görev yapan E.A. isimli şahsı silahla yaraladığı tespit edilen İ.Y. isimli şüpheli şahıs, aynı gün olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır."