Beklenmedik artışlar yaşanabilir! Deprem, uçak kazası, patlamalar, yangın... Astrolog Aycan Balan'dan ağustos burç yorumları...

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.
1 Ağustos Pazartesi günü; Uranüs, Mars ve Kuzey Ay Düğümü kavuşumda olacaklar. Bireysel bazda, kendimize koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek için güzel enerjiler altında olacağız. Konfor alanımızdan çıkarak, hayatlarımızda değişmesi gereken durum ve olayların seyrini değiştirmek için riskler alabiliriz. Özellikle haritalarında sabit burçlarda (Boğa-Aslan-Kova-Akrep) gezegen yerleşimleri olanlar için değişime direnç göstermeden hareket etmeleri süreci daha kolay atlatmalarına yardımcı olurken, beraberinde güzel gelişmeleri de deneyimleyeceklerdir. Global bazda ise, yer sarsıntıları, uçak kazaları, tarım ve hayvancılığı ilgilendiren konularda ani gelişmelerin yaşanması, bankacılık sektörünü ilgilendiren durumların gündeme gelmesi, gayrimenkul fiyatlarına müdahale edilmesi, para piyasalarındaki dalgalanmalar, toprak bütünlüğünün korunması adına alınacak önlemler, kazalar, yangın ve patlamaların yaşanması gibi durumlar söz konusu olabilir.

4 Ağustos Perşembe günü; İletişimin gezegeni olan Merkür, 26 Ağustos’a kadar kalacağı Başak burcundaki transitine başlayacak. Kendi yönetiminde olduğu bir burca geçecek olan Merkür, düşüncelerimizin hızlanmasına neden olacaktır. Yaşadığımız durum ve olayları en ince detayına kadar analiz edeceğiz. Zihnimiz çok daha aktif bir şekilde çalışırken, zihnimizi daha çok yapılması gereken işler kurcalayacaktır. Olayları daha detaylıca düşüneceğimiz için yanlışları veya eksikleri görerek daha eleştirel bir tutum sergileyebiliriz. Yaptığımız her şeyi en mükemmel şekilde ortaya çıkarma motivasyonumuz da artacaktır. Global bazda ise, tarım, hayvancılık ve sağlık sektörünü ilgilendiren konularda yeni atılımlar yapılabilir. Sağlık çalışanları, işçiler ve sendikalar ile ilgili durumların ortaya çıkması söz konusu olabilir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında, finansal konularda beklenmedik ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak için risk almanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortasında Merkür’ün Başak burcuna girmesi ile birlikte, zihninizi iş hayatınız ve gündelik rutinleriniz meşgul edecektir. Özellikle işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Gündelik hayatınızı kolaylaştıracak yeni rutinler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda sağlıkla ilgili konular da gündeminizde olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında, hayatınızın her alanında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle kendinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapabilir ve birtakım risklerin altına girerek değişmesi gereken durumlar için harekete geçebilirsiniz. Hafta ortasında, zihninizi aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızı ilgilendiren konular meşgul edecektir. Özellikle ilişkinizde var olan sorunları masaya yatırarak bu konulara çözümler üretebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında, bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Size karşı gizli düşmanlık enerjisinde olan insanlarla yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca uyku probleminize karşı çözüm bulmanız faydalı olacaktır. Hafta ortasında, zihninizi evinizi ve ailenizi ilgilendiren konular meşgul edecektir. Evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveynleriniz ve aileniz ile olan iletişiminiz artabilir.
  
Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde beklenmedik durumlar yaşayabilir ve yeni arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Kariyerden kazandığınız gelirlerde beklenmedik artışlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında, seyahat programları yapabilir, yeni iş ve projelere imza atabilirsiniz. Kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz artabilir. Aynı zamanda yeni eğitimlere başlama kararı da alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda ani ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak veya kariyer planlamanızda yön değişimleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hafta ortasında, zihninizi finansal konularınız daha fazla meşgul edecektir. Finansal durumlarınızın muhasebesini yapabilir, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratmak adına yeni iş ve projelere başlama kararı alabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında, yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınızda beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir, kendinizi sosyal medyada tanınır hale getirebilirsiniz. Hafta ortasında, zihninizi kendinizi ilgilendiren konular meşgul edebilir. Özellikle kendinizi geliştirmek için eylem planları yapabilir ve fiziksel görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat bir şekilde ifade edeceğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında ortak kazanımlar, miras, kredi ve borçlar konusunda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız sizler için faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru, kendinizi dış dünyadan izole etme isteğiniz artabilir. Zihninizi bilinçaltınıza attığınız konular meşgul edecektir. Bu süreci hayatınızda yapmak istediğiniz konuların planlamasını yaparak geçirmeniz sizler için faydalı olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep:
Hafta başında, ilişkiler ve ortaklı işleriniz ile ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yolunda gitmeyen ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Hafta ortasında, oldukça sosyal olacağınız bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönem yeni sosyal grupların içerisine dahil olabilir, arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere başlama kararı da alabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında sağlığınızı ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle sağlık kontrollerinizi ihmal etmeden yaptırmanız sizler için faydalı olacaktır. Hafta ortasına doğru, zihninizi kariyer hayatınız meşgul edecektir. Kariyer planlamanızı gözden geçirebilir, işiniz ile ilgili konularda yeni kararlar ve yeni sorumluklar yüklenebilir ve iş değişikliği yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında, aşk hayatınızda beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, evlenme kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında, yurt dışı bağlantılı işlere başlayabilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsiniz. Hukuksal konularınız varsa bu konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
 Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında, ev yaşantınız ve ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığını ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru, zihninizi ortak kazanımlar, vergi ve borçlar konusu meşgul edecektir. Bu dönem borçlarınızı yapılandırmak adına kredi başvuruları yapabilirsiniz. Beklediğiniz bir miras veya alacaklı olduğunuz bir borç konusu da gündeminizde olabilir.

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında, kardeşleriniz ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir ve şehir değişikliği yapabilirsiniz. Yeni iş ve projelere başlama kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında, zihninizi ikili ilişkileriniz ve ortaklı işleriniz meşgul edecektir. Yeni ortaklı bir işe imza atabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha rahat bir şekilde ifade edebilir ve var olan sorunlarınıza kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.