Norm Ender - Ben Fero geriliminde son perde

Ben Fero ve Norm Ender bu yaza damgasını vuran ikili. Norm Ender Spotify listesinde zirvede yer alırken, Ben Fero aynı listeye 3 şarkısıyla birden girdi. Ancak ikili arasındaki gerilim tırmanarak devam ediyor.

Norm Ender - Ben Fero geriliminde son perde

Ben Fero, "Demet Akalın", Norm Ender "Mekanın Sahibi" şarkısıyla bu yaza damga vurdu. Ben Fero sosyal medya hesabından bir dizi tweet paylaştı. Ben Fero'nun tweetlerine yüzlerce yorum yapan takipçileri RAP'çiye destek verdi. İçlerinden bazıları da RAP jargonuna uygun şekilde küfürlü tweetler yazdı. Ben Fero, bu tweetlerden birini beğenerek şaşırttı.

Ben Fero'nun küfürlü tweeti beğenmesi Norm Ender hayranlarının gözünden kaçmadı. Zaman zaman karşılıklı gönderme yapan ikili bugüne kadar küfürlü tweet kullanmamıştı.

Ben Fero Twitter adresinden şu mesajları paylaştı:

15 ay önce kaydını alan biri için @ceza_ed , @Killa_Hakan_36 ve Ezhel ile aynı şarkıda bulunmak, @sehinsahakahs ile arkadaş olmak @Sagopakajmerrap’den yapıcı yorumlar almak, @anilpiyanci @Khontkar @ArananAdamm ve daha sığdıramadığım büyük, küçük, yaşıt tüm mclerle kardeş olmak, müthiş bir mutluluk. Bir yerlere gelmek için kimseye bok atmadık, konserlere gelenleri mutlu etmek için başkalarının emeği olan şarkılara da muhtaç olmadık. Bunları sağlayan gerçek rapçilere ve dinleyicilere sonsuz teşekkürler. Bana diss atsa zoruma gidecek adamların ismi yazılı.

Gerisi ile uğraşsak kendimize, ailemize vaktimiz kalmaz çünkü bitmiyor. Burdan mc, dinleyici breakdancer vb olarak yıllarca bu müziği sevip, dışlanmış herkese selam olsun. En iyi hitabet, diksiyon,iq seviyesi beğenmediğiniz rapçilerde. Hepsinin d....nı yiyim ulan.

İşte o küfürlü tweet

Norm Ender - Ben Fero geriliminde son perde - Resim : 4