Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler, Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularının cevaplarını internet arama motorlarında araştırıyor. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Bu sezon Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, UEFA Konferans Ligi’nde Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe temsil ediyor. Bu doğrultuda UEFA Konferans Ligi’nde boy gösteren Beşiktaş, ikinci ön eleme turunda Tirana, 3.ön eleme turunda ise Neftçi Bakü’yü eleyerek play-off turuna yükselmişti. Siyah beyazlılar, bu turda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşmiş, ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanmıştı. Beşiktaş bu maçın rövanşında rakibini konuk edecek.

Bu maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyen sporseverler internet arama motorlarında Beşiktaş-Dinamo Kiev rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi? - Resim : 1

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe (bugün)  günü Beşiktaş Park Stadyumu’nda oynanacak.

Saat 21.00’da başlayacak maçı Portekizli hakem João Pinheiro yönetecek. Pinheiro’nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Dördüncü hakem olarak Cláudio Filipe Ruivo Pereira’nın yer aldığı maçın VAR’ı Helder Malheiro, AVAR’ı ise Miguel Nogueira olacak.

BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Beşiktaş- Dinamo Kiev maçı TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek.

TRT Spor, Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85, Turkcell TV+ 70 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.