Beşiktaş, Samsunspor engelini de aşamadı! Taraftardan Santos'a istifa çağrısı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 32. haftada Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Beşiktaş 48 puana, Samsunspor ise 38 puana ulaştı. Beşiktaş'ın son 5 lig maçında galibiyet alamaması taraftarların Fernando Santos'u istifaya çağırmasına yol açtı.

Beşiktaş, Samsunspor engelini de aşamadı! Taraftardan Santos'a istifa çağrısı

Trendyol Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Samsunspor'u konuk etti. Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Beşiktaş'ın golünü 18. dakikada Semih Kılıçsoy atarken Samsunspor'un golünü 68. dakikada Emre Kılınç kaydetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 48'e Samsunspor da 38'e yükseltti. Gelecek hafta Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek. Samsunspor ise evinde Adana Demirspor'la karşılaşacak.

LİGDE 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Beşiktaş'ın Trendyol Süper Lig'de galibiyet özlemi 5 maça çıktı. Ligin 27. haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenerek son galibiyetini alan siyah-beyazlılar, ardından çıktığı 5 karşılaşmada 3 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN SANTOS'A İSTİFA ÇAĞRISI
Siyah-beyazlı taraftarlar, Portekizli teknik adam Fernando Santos'u istifaya çağırdı. Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Beşiktaş'ta taraftarlar, Portekizli çalıştırıcıya tepki gösterdi. Taraftarlar, müsabakanın 1-1 girilen son dakikalarında "Santos istifa" şeklinde tezahüratlar yaptı.

SEMİH KILIÇSOY, LİGDE 4 MAÇLIK SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de 4 maç aradan sonra gol sevinci yaşadı. Ligde son olarak 27. haftada İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettikleri müsabakada fileleri havalandıran 18 yaşındaki santrfor, daha sonraki 4 karşılaşmayı boş geçti. Samsunspor mücadelesinde gol perdesini açan Semih, bu sezon ligde 10. kez ağları sarstı.