Beşiktaş sıkı hazırlan. 20 milyon euroya bile elden çıkarabileceğin bir cevher geliyor. 8 maçta 5 gol 1 asist ne demek. 1 Arda Güler daha geliyor

Beşiktaş'ta 18 yaşındaki genç futbolcunun yaptıkları dünya futbolunun dikkatini çekmeye başladı. Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'deki Arda Güler gibi 20 milyon euroya satabileceği bir cevher geliyor. 8 maçta 5 gol 1 asist ne demek. Helal sana çocuk.

Beşiktaş sıkı hazırlan. 20 milyon euroya bile elden çıkarabileceğin bir cevher geliyor. 8 maçta 5 gol 1 asist ne demek. 1 Arda Güler daha geliyor

Süper Lig'de son dönemde özellikle Fenerbahçe, yetiştirdiği ve yurt dışına gönderdiği futbolcularla adından söz ettiriyor. 

Sarı lacivertlilere bu sefer Beşiktaş da katıldı. Siyah beyazlılarda altyapıdan yetişen ve profesyonel sözleşme imzalatılan 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, gösterdiği performansla siyeh beyazlı taraftarları mest etmiş durumda. 

SÜPER LİG'DE 8 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig'de şu ana kadar 8 maça çıkan Kılıçsoy, bu maçlarda 5 gol atarak 1 asist yapmayı başardı. Taraftarlarından övgüyü toplayan Kılıçsoy, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler ile bile kıyaslanmaya başladı. 

Beşiktaş sıkı hazırlan. 20 milyon euroya bile elden çıkarabileceğin bir cevher geliyor. 8 maçta 5 gol 1 asist ne demek. 1 Arda Güler daha geliyor - Resim : 1

ARDA'YI 20 MİLYON EUROYA SATMIŞLARDI

Fenerbahçe'nin Arda Güler'i 20 milyon euroya İspanyol ekibine satması hem Türk basınında hem de dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Şimdi de Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'u gelecek sezonlarda 20 milyon euro ve daha üzeri bir rakama yurtdışına satabileceği konuşulmaya başlandı.