Beşiktaş sizi özledi Sayın Devlet Bahçeli Bey’im

Değerli dostlar, değerli okuyucular, son günlerde Türkiye’nin gündeminde iki konu var.

Birincisi CHP, diğeri ise Beşiktaş!

Ben bu haftaki yazımda Beşiktaş’ı değerlendireceğim.

Malumunuz üzere Türk futbolunun medarı iftiharı, Türkiye’nin en büyük ve en köklü futbol kulübü Beşiktaş’ın şerefi ile oynadığı, hakkı ile kazandığı şampiyonlukları var.

Şanlı Beşiktaş’ın şampiyonlukları kadar taraftarı da bir başkadır. Kalitelidir, diğerlerine benzemez. Halkın takımıdır Beşiktaş.

Milliyetçi, ülkücü taraftar çoğunluğuna sahip Beşiktaşlıların lideri Sayın Devlet Bahçeli, bu ülkede Beşiktaşlı duruşunun yaşayan canlı örneğidir.

Sayın Bahçeli bilindiği üzere bir süreliğine Beşiktaşlılığını ifade etmeyi erteledi! Dikkatinizi çekeyim vazgeçmedi, erteledi.

Kongre üyeliği ne mutlu bize ki devam etmektedir.

Sayın Devlet Bey’imize hitaben diyorum ki, Beşiktaş sizi özledi efendim.

Bitsin artık bu hasret, yine çıkın kürsüye, Beşiktaşlılığınızı haykırın.

Bizim gibi milliyetçi, devletçi kardeşlerinizi sizsiz bırakmayın.

Sayın Devlet Bey’e hitaben şunu söylemek istiyorum.

Sayın Devlet Bey’im, seçim döneminde Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’nin tribünlerde siyaset yapılmaması adına çok ciddi bir mücadelesi oldu.

Çok emek verdi, fakat malumunuz üzere tribünlerdeki bazı bir avuç muhalif gruplar tüm engelleme çabalarına rağmen kendilerince Cumhur İttifakı’nı protesto ettiler!

Sayın Ahmet Nur Çebi’nin bizzat bunlarla mücadelesine şahit oldum!

Çünkü biz yanındaydık Sayın Devlet Bey’im. Sayın Çebi, Beşiktaş tribünlerinin siyasete alet edilmemesi için yoğun bir çaba gösterdi. Bu çabayı beraber gösterdik. Emin olun seçim döneminde Cumhur İttifakı’nın seçimi kaybedeceğini düşünen birçok azgın grup, Sayın Ahmet Nur Çebi muhalif tarafa geçmediği, dik durduğu, milliyetçi ve devletçi duruşundan ödün vermediği için kendisine düşman olmuş, hakkında çeşitli dedikodular ve iftiralar üretmişlerdir.

Gerek ekranlardaki söylemlerimiz gerekse yazılarımızla, aynı zamanda sarsılmaz ve savrulmaz duruşumuzla, sadakatimizden ve size bağlılığımızdan hiç kimsenin şüphe duymadığı bizim gibi kardeşleriniz, Sayın Ahmet Nur Çebi’nin yanındadır efendim. Biz sizleri temsilen oradayız. Beşiktaş gibi Türk milliyetçiliğinin ve devletçiliğin kalesi olmuş güzide bir kurumu, sol örgütlerin, terör sevicilerin eline bırakmıyoruz, okçular tepesini terk etmiyoruz. Bağrında Türk bayrağı olan, amblemine canımızı vereceğimiz Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde komutan siz, askerleriniz biziz efendim.

Tekrar söylüyorum, bu hasret bitsin. MHP Genel Başkanlık kürsüsünde siz Devlet Bey’imiz tekrar Beşiktaş’ın galibiyetlerini ve şampiyonluklarını kutlayın. Siz komutan, biz neferiz Devlet Bey’im.

Değerli Devlet Bey’im, ben de sizin gibi bir Türkmen aşireti mensubuyum. Amik Ovası’nda bulunan, Hatay’ın Fransız işgalinden kurtulması için savaşan bir Türkmen aşiretinin neslindenim.

Bizde biz söz vardır: YERİ DAĞLAR TÖREYİ BEYLER TUTAR.

Türkmen töresine göre biz sizi yeri tutan bir dağ gibi görüyoruz Devlet Bey’im.

Beşiktaş’taki varlığınız bu kadar önemlidir bizim için.

Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Ahmet Nur Çebi Başkanımız ile MHP Genel Merkeze ziyarete geldik. Değerli genel başkan yardımcılarımız ile hasbihal ettik. Size İstanbul’dan sevgimizi, saygımızı, hürmetimizi getirdik efendim.

Bir dahaki ziyaretimizde sizi ziyaret etmek, sağlığınıza duacı olmak isteriz.

Sayın Ahmet Nur Çebi Beyefendi’ye gelince, buradan Sayın Çebi ile ilgili yersiz, gereksiz ve yalan dolan lobi faaliyetlerinde bulunanlara sesleniyorum, Sayın Ahmet Nur Çebi sahipsiz değildir!

Beşiktaş tarihinin en dürüst başkanlarından biri olan Sayın Ahmet Nur Çebi, verdiği maddi manevi destek ile Beşiktaş’ı borç batağından kurtarmıştır. İki maç üst üste kaybetti diye Beşiktaş Başkanı istifa edecek değildir!

Sayın Başkan’ın ekonomik anlamda kulübü nasıl toparladığı ortadadır.

Maç kazanınca, “Teknik direktör ve futbolcular kahraman”, kaybedince “Başkan istifa” diyorsunuz! Böyle bir dünya yok!

Kulübün kazandığı her zaferde en yüksek pay Sayın Başkan’a aittir!

Zamanında ödenen maaşlar, olumlu fiziki ve sportif şartlar, dengeli bütçe yönetimi başarının en büyük sebebidir.

Sayın Aziz Yıldırım Fenerbahçe’de 20 küsür sene başkanlık yapmış, beş kez şampiyon olmuştur.

Beşiktaş iki maç kaybedince başkanı istifaya davet edenlere hatırlatırım!

Beşiktaş Başkanı sahipsiz değildir!

Birilerinin cebine iki üç kuruş para koyup tribünlere salıp, sokaklarda salıp provokasyon yapanlara söylüyorum, Sayın Ahmet Nur Çebi sahipsiz değildir! Her zaman dimdik ayakta ve Sayın Başkan’ın yanındayız. Sayın Başkan yalnız değildir! Sayın Ahmet Nur Çebi uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet edecek güç ve kudrettedir.

Sayın Başkan ve biz dostları, pes edip boyun bükecek değiliz. Var gücümüzle mücadele edeceğiz, savaşacağız.

Beşiktaş’tan nemalanma ve zengin olma derdinde olanlara duyuruyoruz, meydan boş değil!

Millî Türk Talebe Birliği’nde yetişmiş Sayın Ahmet Nur Çebi ile ilgili hırsınızın sebebini de çok iyi biliyoruz!

Sayın Başkan nazik adamdır, beyefendidir. Sahiplenicidir, büyük adamdır. Etrafındaki genç, kanı hızlı akan dostları, kardeşleri Sayın Başkan’ı bu vasıflarından dolayı çok severler. Sayın Başkan’a da inanılmaz bir sevgileri ve sadakatleri vardır.

O sebeple diyorum ki, Beşiktaş hepimizindir, başkan yalnız değildir, Beşiktaş büyüktür, Beşiktaş Başkanı büyüktür.

Son sözlerimi şu şekilde tamamlıyorum!

Allah vatana, millete, devlete, Beşiktaş’a zeval vermesin.

Vesselam…