Beşiktaş yönetiminden İngiltere'ye transfer çıkarması! Dünya yıldızı ile masaya oturdular! Gelirse yer yerinden oynar

Beşiktaş, İngiliz ekibi Chelsea’de forma giyen Faslı futbolcu Hakim Ziyech’i transfer etmek istiyor. Yönetim futbolcunun menajeriyle görüşerek, şartlarını masaya yatırırken siyah beyazlıların bu transferi bitirmek için çaba gösterdiği kaydedildi.

Beşiktaş yönetiminden İngiltere'ye transfer çıkarması! Dünya yıldızı ile masaya oturdular! Gelirse yer yerinden oynar

UEFA Konferans Ligi’nde Tirana’yı yenerek 3.Tur’a yükselen Beşiktaş, Neftci Bakü ile eşleşti. Transfer döneminde Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Jean Onana ve Ante Rebic’i kadrosuna katan siyah beyazlılar, taraftarı havaya sokacak bir ismin transferi için harekete geçti.

Beşiktaş yönetiminden İngiltere'ye transfer çıkarması! Dünya yıldızı ile masaya oturdular! Gelirse yer yerinden oynar - Resim : 1

İNGİLTERE'DE GÖRÜŞME YAPILDI

Takvim’in haberine göre Beşiktaş, İngiliz ekibi Chelsea’de forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakim Ziyech’i kadrosuna katmak istiyor. Yönetimin bu transferi bitirmek için futbolcunun menajeriyle İngiltere’de görüşme yaptı.

İki taraf maddi beklentilerini görüşmede aktarırken rakamsal farklılıkların olduğu belirtildi. Öte yandan transfer için bir görüşme daha yapılmasının planlandığı belirtildi.

Beşiktaş yönetiminden İngiltere'ye transfer çıkarması! Dünya yıldızı ile masaya oturdular! Gelirse yer yerinden oynar - Resim : 2

Öte yandan Faslı yıldızın Süper Lig'de forma giymek istemediği belirtildi. Beşiktaş Yönetimi, Ziyech'in bu kararını değiştirmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

BONSERVİSİNE 40 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Faslı sağ kanat oyuncusu için şimdiye kadar 54.5 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Ziyech, 2020 yılında Hollanda temsilcisi Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Beşiktaş yönetiminden İngiltere'ye transfer çıkarması! Dünya yıldızı ile masaya oturdular! Gelirse yer yerinden oynar - Resim : 3

 Transfermarkt’a göre değeri 16 milyon euro olarak gösterilen yıldız futbolcu, Fas Milli Takımı'nda ise 54 kez forma giydi. 20 gol attı.