Binlerce kadına veda etti, evinin erkeği oldu! Üç tarafı kadınlarla çevrili Dan Bilzerian çapkınlıktan emekli oldu

Sosyal medyada çevresindeki kadınlarla tanınan Ermeni kökenli Amerikalı Dan Bilzerian, birçok erkeğin hayali olan hayatından vazgeçti. Popüler poker oyuncusu olarak tanınan Bilzerian, paylaştığı düğün fotoğrafıyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Binlerce kadına veda etti, evinin erkeği oldu! Üç tarafı kadınlarla çevrili Dan Bilzerian çapkınlıktan emekli oldu

Lüks yaşantısı ve çevresindeki onlarca kadınla sosyal medyanın yakından takip edilen ismi Dan Bilzerian, 33 milyonluk hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. 

ÇAPKINLIKTAN EMEKLİ OLDU!

Sosyal medyanın çapkın erkeği Dan Bilzerian, 33 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından düğün fotoğrafını paylaştı. Eşiyle fotoğrafını paylaşan Bilzerian, "Sonunda yaptım" notuyla paylaştığı gönderisine saniyeler içerisinde yorum ve beğeni yağdı. 

Her gün farklı onlarca kadınla gününü gün eden sosyal medyanın çapkın erkeği Bilzerian, takipçilerini hüsrana uğrattı. 41 yaşındaki poker oyuncusu Dan Bilzerian’ın servetinin kaynağı tam olarak bilinmese de, babasının Wall Street’te başarılı bir girişimci olduğu biliniyor. 

Binlerce kadına veda etti, evinin erkeği oldu! Üç tarafı kadınlarla çevrili Dan Bilzerian çapkınlıktan emekli oldu - Resim : 2