Bir yıldızın düşüşü… İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu! Bir zamanların dünya yıldızı takımından gönderildi, kulüpsüz kaldı!

Yunan ekibi Olympiakos, Kolombiyalı futbolcu James Rodriguez’in sözleşmesinin feshetti. İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan futbolcunun rotasının neresi olacağı şimdiden merak ediliyor.

Bir yıldızın düşüşü… İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu! Bir zamanların dünya yıldızı takımından gönderildi, kulüpsüz kaldı!

Dünya futbolunda yetiştirdiği önemli yeteneklerden olan Kolombiyalı on numara James Rodriguez, ışık hızında bir düşüş yaşadı. 2014 Dünya Kupası'nın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Kolombiyalı orta saha kariyerinde Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton takımlarının formasını giymişti.

Bir yıldızın düşüşü… İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu! Bir zamanların dünya yıldızı takımından gönderildi, kulüpsüz kaldı! - Resim : 1

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Son olarak Yunan ekibi Olympiakos’ta forma giyen James'in Yunanistan macerası da son buldu. Yunan ekibi, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Bir yıldızın düşüşü… İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu! Bir zamanların dünya yıldızı takımından gönderildi, kulüpsüz kaldı! - Resim : 2

SON ÜÇ YILDA KARİYERİ BAMBAŞKA BİR NOKTAYA GELDİ 

İşte James Rodriguez’in kariyerinde yaşanan değişim:

Eylül 2020: Everton ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Eylül 2021: Everton'dan ayrıldı, Katar takımı Al-Rayyan'a katıldı.

Eylül 2022: Al-Rayyan'ın sözleşmesini feshetmesinin ardından Olympiakos'a katıldı.

Nisan 2023: Olympiakos sözleşmesini feshetti.

Bir yıldızın düşüşü… İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu! Bir zamanların dünya yıldızı takımından gönderildi, kulüpsüz kaldı! - Resim : 3