"Borçlarım bitti" demişti, Serdar Ortaç lüks villasını sattı

Borçlarını bitirdiğini açıklayan pop müziğin 52 yaşındaki usta ismi Serdar Ortaç'ın lüks villasını sattığı ortaya çıktı.

"Borçlarım bitti" demişti, Serdar Ortaç lüks villasını sattı

2014 senesinde İrlandalı model Chloe Loughnan ile evlenen Serdar Ortaç 2019 yılında evliliklerini sonlandırmıştı. Serdar Ortaç daha sonra ise kısa süre Seçil Gür ile aşk yaşamıştı. Son dönemde bankalara olan borçları yüzünden zor günler geçirmişti.

Kumar borcu yüzünden bankaya 10 milyon TL, eski eşi Chloe Loughnan'a ise 600 bin TL nafaka borcu olan Serdar Ortaç, temize çıktığını açıklamıştı. 

Ortaç "2022'ye çok güzel başladım. Bütün borçlarımı ödedim. Hayata yeniden başlıyor gibiyim. Borç yiğidin kamçısı derlermiş, büyük kamçı aldım ama hepsi bitti.  Aylarca hiç durmadan çalıştım ve bütün borçları kapattım artık... Şükürler olsun Allah'a, şimdi tertemiz pamuk gibi sahneye çıkacağım. Borçsuz başımı yastığa koyduğum için ve borçsuz uyandığım için çok mutluyum " demişti.

Bundan sonraki planlarından bahseden Ortaç, kazancını artık tek başına yemeyeceğini, arkadaşlarına dağıtacağını söyledi.

tv100'den Cengizhan Dönmez'in haberine göre Serdar Ortaç Levent'teki lüks ofisini de elden çıkardı. Sanatçının 3 katlı eski ofisinde artık bir mimarlık ofisi faaliyet gösterecek.

"Borçlarım bitti" demişti, Serdar Ortaç lüks villasını sattı - Resim : 2