Brad Pitt, yönetmen arkadaşı David Fincher'ın yeni filminde oynamayı neden reddetti?

Ünlü oyuncu Brad Pitt, daha önce üç kez birlikte çalıştığı yönetmen David Fincher'in yeni filmi 'The Killer'da rol almayacağını açıklamıştı. Nedenini ise Fincher açıkladı, Pitt, söz konusu filmi çok 'şiddet içeren' ve 'depresif' bulduğu için reddetmiş. Geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda izleyicisiyle buluşan film, başarısız bir görevin ardından uzun bir yolculuğa çıkan bir suikastçıyı konu alıyor. Filmin başrolünde ise Michael Fassbender oynuyor.

Brad Pitt, yönetmen arkadaşı David Fincher'ın yeni filminde oynamayı neden reddetti?

Son olarak 'Babil' adlı yapımda yer alan Brad Pitt, daha önce üç kez birlikte çalıştığı yönetmen David Fincher'ın yeni filmi için gelen başrol teklifini reddetti. Fincher, son verdiği röportajda, aynı zamanda arkadaşı olan ünlü aktörün neden filminde oynamak istemediğini açıkladı.

Brad Pitt, yönetmen arkadaşı David Fincher'ın yeni filminde oynamayı neden reddetti? - Resim : 1

Hollywood'daki başarılı kariyeri boyunca rol aldığı 'Dövüş Kulübü', 'Truva', 'Ocean's 11' ve '12 Maymun' gibi yapımlarla hafızalara kazınan usta oyuncu Brad Pitt'in, ünlü yönetmen David Fincher'ın yeni filmi 'The Killer'da neden rol almadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda izleyicisiyle buluşan film, başarısız bir görevin ardından uzun bir yolculuğa çıkan bir suikastçıyı konu alıyor. Filmin başrolünde ise Michael Fassbender oynuyor.

Brad Pitt, yönetmen arkadaşı David Fincher'ın yeni filminde oynamayı neden reddetti? - Resim : 2

 DAHA ÖNCE ÜÇ KEZ BİRLİKTE ÇALIŞTILAR

Ancak yönetmen, Fassbender yerine başka bir oyuncuyla çalışmak istemişti: Brad Pitt. Daha önce 'Dövüş Kulübü', 'Seven (7)' ve 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi' filmlerinde birlikte çalışan ikiliden ABD'li oyuncu, bu sefer Fincher'ın başrol teklifini reddetti.

Rolling Stones'a konuşan yönetmen, arkadaşının filminde oynamamasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Brad'i aslında 2008 yılından beri bu rol için düşünüyordum. Ama onun bu teklife yanıtı, 'Eh, benim için biraz fazla nihilist' oldu. Michael Fassbender ise rolü hemen kabul etti.

Brad Pitt, yönetmen arkadaşı David Fincher'ın yeni filminde oynamayı neden reddetti? - Resim : 3

FİLMİN YAPIMCILIĞINI ÜSTLENDİ

Pitt, söz konusu filmi çok 'şiddet içeren' ve 'depresif' bulduğu için reddetse de; oyuncunun Plan B Entertainment adlı şirketi filmin yapımcılığını üstlendi.