Bu burçlarla asla arkadaş olmayın, bağ kurmayın! İşte riyakar ve ikiyüzlü 3 burç

Size karşı ayrı, başkasına karşı ayrı davranan insanların sayısı bir hayli fazladır. Sizin yanınızda görünse de aynı zamanda karşı tarafından da yanında görünen bu insanların sözlerine güvenilmemesi gerekir. Astrolojiye göre de bu özellikleri barındıran burçlar vardır. İşte astrolojiye göre en riyakar ve ikiyüzlü burçlar...

Bu burçlarla asla arkadaş olmayın, bağ kurmayın! İşte riyakar ve ikiyüzlü 3 burç

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun ne düşündüğünü çözmeniz bir hayli zordur. Başkalarının durumundan çok sadece kendilerini önemseyen İkizler bireyi, çoğu zaman işlerine geldiği gibi davranır. Özü, sözü bir olmayan İkizler burcu, hatanız olduğunda size karşı tavırlı davranışlar sergileyebilir.

AKREP BURCU

İntikam seven bir burç olan Akrepler, bunun için istediği her role girebilir. Akrep bireyinin ne düşündüğünü tahmin etmeniz imkansızdır. İkili oynamak konusunda bir usta olan Akrep bireyi, sırlarınızdan faydalanıp size karşı ikiyüzlü davranır.

ASLAN BURCU

Açık sözlü gibi davranıyor görünse de adamına göre muamele yapan Aslan bireyi, siz basit düşünürken kafasında 40 tane plan kurabilir. Bir olaydan ne yapıp edip sıyrılabilen Aslan bireyi, ikinci çirkin yüzünü zor zamanlarda gösterir.