Burçların bu haftaki gündemi: Hangi burç aşkı bulacak, hangi burç maddi sorunlarını çözecek?

Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Haftaya Kova burcunun 1 derecesinde meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile başlayacağız. Bu Yeni Ay ile birlikte Kova burcunun temsil ettiği konularda yeni başlangıçlar gündeme gelecektir. Kova burcunun temsil ettiği konular ile ilgili olarak, özellikle teknoloji ve bilim alanında yeni gelişmeler gündeme gelecektir. Yeni bir teknolojik ürünün icadı, yeni keşifler, bilim alanında yeni gelişmelerin olması, uzay ile ilgili keşifler belki yeni bir gezegenin keşfi ya da uzaydan gelecek yeni fotoğrafların gündeme gelmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

Bunun yanı sıra insan ve hayvan haklarını ilgilendiren konularda alınacak yeni kararlar da gündeme gelebilir. Özgürlük için verilen mücadeleler, koyulmuş kurallara karşı isyanlar söz konusu olabilir. Uçak kazaları, teknolojik aletlerde bozulmalar ve elektrik çarpması, yıldırım düşmesi gibi konulara karşı da dikkatli olunması gerekecektir.

Bireysel bazda ise hayatımızda daha önce hiç denemediğimiz farklı ve sıra dışı olan konuları keşfetme arzumuz artabilir. Bireysel olarak özgürleşme ihtiyacımız ve toplumsal olaylara karşı duyarlılığımız artabilir. Bu dönem daha çok sosyalleşmek isteyeceğimiz bir süreç geçirebilir ve farklı arkadaş grupları içerisine dahil olabiliriz. Hayatımızda tek düze devam eden konuları değiştirme yolundaki motivasyonumuz artacaktır. Bu Yeni Ay ile birlikte, hayatlarımızda bize ayak bağı olmuş her türlü bağımlılıklarımızdan özgürleşmek adına harekete geçmek için gökyüzünün desteğini arkamıza alabiliriz.

27 Ocak Cuma günü ise, aşkın, uyumun, güzelliğin ve paranın gezegeni olan Venüs, 20 Şubat’a kadar kalacağı Balık burcundaki seyahatine başlayacak. Bu süreç içerisinde aşka olan bakış açımız oldukça yumuşayacaktır. Oldukça hassas ve duygusal olacağımız süreçler bizleri bekliyor olacaktır. İlişkilerimizde daha duyarlı, şefkatli, hayalperest ve romantik olacağız. Koşulsuz sevgi, ilahi aşk ve affedicilik duygularımız ön plana çıkacaktır. Bu dönem özellikle ikili ilişkilerde affetme duygumuz ön planda olacağı için küslerin barışacağı, ayrı olanların ise kavuşacağı bir süreç bizleri bekliyor olacaktır. Ayrıca yine bu dönem başlayan ilişkiler oldukça romantik ve sevgi bağı güçlü olan ilişkiler olacaktır. Venüs’ün Balık burcundaki seyri Balık, Yengeç ve Akrep burçlarına veya bu burçlarda gezegen yerleşimleri olanlar için şanslı etkileri de beraberinde getirecektir.

Koç ve Yükselen Koç: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, hayatınızda yapmak istediğiniz idealleriniz ve hayallerinize kavuşmak adına harekete geçebilirsiniz. Farklı arkadaş grupları içerisine dahil olabilirsiniz. Kariyerden elde ettiğiniz gelirleri arttırmak adına daha önce denemediğiniz farklı yollara başvurabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, sezgileriniz oldukça güçlenecektir. Bu dönem bir kadının desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. İlişkinizi gözlerden uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Hayatınızda affedemediğiniz her türlü konunun üzerine giderek bunları şifalandırmak isteyebilirsiniz. Ayrıca partnerinizin iş hayatını ilgilendiren konularda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kariyer hedeflerinizde yön değişimleri yaşanabilir. Daha önce hiç denemediğiniz farklı alanlara yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcunda girmesi ile birlikte, oldukça aktif ve sosyal olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizden veya arkadaşlarınızın aracılığıyla tanışacağınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Aynı zamanda arkadaş çevrenizin desteğini de alacağınız bu dönemde, arkadaş çevrenizden birileri ile kazancınızı arttıracağınız yeni işlere başlama kararı alabilirsiniz. Annenizin maddi desteğini de alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, hukuksal konular, yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönem sosyal medyada yapacağınız her türlü girişimler sizler için olumlu sonuçları da beraberinde getirecektir. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Adınızı duyuracağınız ve yaptığınız işler ile kendinizi parlatacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Kariyer planlamanızda bir kadın figürünün desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir süreç sizleri beklerken, aynı zamanda zam ya da terfi alabilir ve kariyerden elde ettiğiniz gelirlerde artışlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ortak kazanımlar, miras, nafaka ve borçlar konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem ortak gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. Miras konularınız varsa bu alanda yeni gelişmeler yaşanabilir veya kredi başvuruları yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yurt dışı seyahat programları yapabilir, yeni eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz. Bu dönem seyahat, eğitim ya da sosyal medya aracılığı ile tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz. Ayrıca devam eden hukuksal bir süreciniz varsa bu konuda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ilişkiler ve ortaklı işleriniz konusunda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde var olan sorunlara farklı ve sıra dışı bakış açıları geliştirerek sorunlarınızı çözebilirsiniz. Bekar olan Aslan burçları ise yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ortak gelirlerinizde artışlar olabilir ve ortaklı işlerden gelirler elde edebilirsiniz. Finansal konularınızda riske girmenizi gerektirecek durumlardan uzak durmanız ve harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, iş hayatınızda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Gündelik rutinlerinizde değişimler yaşanabilir. İş değişikliği yapabilir, iş yeriniz taşınabilir, gündelik rutinlerinizde yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Sağlığınızı ilgilendiren konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, ikili ilişkileriniz açısından oldukça olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem bekar olan Başak burçları yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. İlişkisi devam eden Başak burçları ise bu dönem partnerlerinden yana oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirler. İkili ilişkinizdeki sorunları çözme yolundaki motivasyonunuz artacaktır.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, bekar olan Terazi burçları farklı ve sıra dışı bir aşka başlama kararı alabilirler. Ayrıca bu akış çocuk sahibi olmak isteyen Terazi burçlarını da oldukça destekliyor olacaktır. Teknolojik yollar ile çocuk sahibi olmak için oldukça uygun etkiler mevcut. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, iş hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. İş değişikliği yapabilir, zam ya da terfi alabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın desteğini daha yakından hissedeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Ayrıca iş arayan Terazi burçları için de oldukça olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir süreç olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, ev ve aile yaşantınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Aileniz ile aranızda var olan sorunlara farklı bakış açıları geliştirerek çözümler üretebilirsiniz. Evinize yeni bir teknolojik alet satın alabilir, evinizde tadilat gerektiren işler ile uğraşabilirsiniz. Taşınma kararı alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, aşk hayatınız açısından oldukça şanslı olduğunuz bir döneme gireceksiniz. Bu dönem bekar olan Akrep burçları romantik bir ilişkiye başlama kararı alabilirler. İlişkileri sorunlu bir şekilde devam eden Akrep burçları ise, daha hassas ve duygusal kararlar alma eğiliminde olabilirler. Ayrıca bu dönem çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçlarını da gökyüzü destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, aklınızda farklı ve daha önce hiç denemediğiniz projelere başlama fikri belirebilir. Yeni ve farklı olan her türlü konu ilginizi daha çok çekecektir. Bu dönem yeni işlere ve projelere imza atabilirsiniz. Bol bol seyahat programı yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, evinizde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu için para harcayabilirsiniz. Aileniz ile olan iletişiminiz kuvvetlenebilir ve onların maddi manevi desteğini alabilirsiniz. Ayrıca gayrimenkul alım satımından gelirler elde edebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, finansal konularınızda yeni gelişmelerin yaşanacağı bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönem finansal kaynaklarınızı arttırmak adına farklı ve daha önce denemediğiniz konular üzerine yoğunlaşarak bu alanda harekete geçebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, yakın çevrenizin ve kardeşlerinizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilir ve seyahat programları yapabilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizin aracılığıyla tanıdığınız bir partner ile ilişkiye başlama kararı alabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Hafta başında sizlerin burcunda meydana gelen Yeni Ay ile birlikte, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Hayat planlamanızda yapacağınız her türlü değişimler için gökyüzünün desteğini alacaksınız. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkiler adına da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün Balık burcuna girmesi ile birlikte, finansal açıdan oldukça şanslı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem finansal gelirlerinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda yapacağınız her türlü girişimler olumlu sonuçlanabilir. 

Balık ve Yükselen Balık: Hafta başında Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay enerjisi ile birlikte, kendi içinize dönerek bilinçaltınıza attığınız konular üzerine yoğunlaşacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Uykusuzluk gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınızın oldukça aktif çalıştığı bu dönemde yaşadığınız sorunlara farklı bakış açıları geliştirerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Venüs’ün sizlerin burcuna girmesi ile birlikte, ilişkiler ve finansal konular açısından biraz daha rahatlayacağınız bir dönem içine gireceksiniz. Bu dönem yeni bir ilişkiye başlayabilir veya ilişkinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Ayrıca fiziksel görüntünüzde yapacağınız değişimler için de gökyüzü sizleri destekliyor olacaktır.