Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik... Size çok önemli 17 Mayıs uyarısı geldi. Çok hareketli olacak diye duyuruldu

Türkiye’de herkes merakla yazın ne zaman geleceğini düşünürken 17 Mayıs için Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik’i sevindiren açıklama Hava Forum’dan geldi. Yapılan açıklamada “Bugün özellikle Güney Marmara'da hava ısınacak, ısınacak, ısınacak ve sonunda akşama doğru yerel olarak bazı yerlerde süper hücre şeklinde patlayacak. Tahminlerimiz bu yönde. Meteorolojik açıdan hareketli saatler yaşanabilir. Takipteyiz.”ifadeleri yer aldı.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik... Size çok önemli 17 Mayıs uyarısı geldi. Çok hareketli olacak diye duyuruldu

Mevcut küresel ısınma olayları dünyada olduğu gibi Türkiye’de de etkisini gösterdi. Kış nasıl geç geldi ve oldukça kurak geçtiyse yaz da bir türlü vatandaşlara yüzünü göstermedi. Herkes merakla yazın müjdelenmesini beklerken Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik için sevinçli haber geldi.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Bilecik... Size çok önemli 17 Mayıs uyarısı geldi. Çok hareketli olacak diye duyuruldu - Resim : 1

 "HAREKETLİ SAATLER YAŞANABİLİR" 

Sık sık hava durumunu değerlendiren meteorolojik kaynak Hava Forum ““Bugün özellikle Güney Marmara'da hava ısınacak, ısınacak, ısınacak ve sonunda akşama doğru yerel olarak bazı yerlerde süper hücre şeklinde patlayacak. Tahminlerimiz bu yönde. Meteorolojik açıdan hareketli saatler yaşanabilir. Takipteyiz.” şeklinde açıklama yaptı.