Bursa'da başladı ama Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'dakiler hazır olsun. Dalga dalga cumartesi-pazar size gelecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan son bilgilere göre Bursa'nın Uludağ bölgesinde an itibariyle kar yağışı başladı. Kaynaklar söz konusu soğuk havaların ve kar yağışının hafta sonu Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'yı etkileyebileceği bilgisini verdi.

Sosyal medyada hava durumuna ilişkin güncel paylaşımlarda bulunan Hava Forum kullanıcı isimli hesap tarafından yapılan son paylaşım herkesi şaşırttı. Son gelen bilgilere göre, Bursa'nın Uludağ bölgesinde kar yağışının başladı ve yağışa ait görüntüler de paylaşıldı.

Bursa'da başladı ama Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'dakiler hazır olsun. Dalga dalga cumartesi-pazar size gelecek - Resim : 1

İSTANBUL'A KAR MI GELİYOR?

Doğu illerinin ardından Marmara Bölgesi'nde kar düşen ilk noktalardan biri olan Bursa'nın hemen ardından gözler, Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'ya çevrildi. Meteotolojik kaynaklar, Bursa'da başlayan karın ardından bölgedeki soğuk havaların ve kar yağışının hafta sonu Kocaeli, İstanbul, Yalova ve Sakarya'yı etkileyebileceği tahmininde bulundu.