Çay ocağında kurşun yağdırdı!.. İşte o anlar!

Bursa'da bir silahlı saldırgan bir anda çay ocağından içeri girdi ve oturan kalabalığın üzerine ateş etmeye başladı. Dehşet dolu o anlar ise güvenlik kameralara böyle yansıdı. 

Olay Bursa'nın Yıldırım ilçesi Emirsultan Meydanı'ndaki bir çay ocağında meydana geldi. 4 kişi çay ocağında oturduğu sırada, bir kişi çay ocağına girerek Delil A. ve Bilal A.’ya doğru tabancayla ateş etmeye başladı.

O sırada masada oturanlardan biri saldırıya katıldı. Silahını çeken adam birlikte oturduğu kişilerin üzerine ateş etmeye başladı. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Koşarak içeri giren silahlı saldırgan silahını dört kişinin oturduğu masaya doğrultup ateş etmeye başladı. O sırada masada oturan bir kişi daha silahına sarıldı. Herkes karşılık vereceğini zannederken o, az önce birlikte oturduğu kişilerin üzerine kurşun yağdırdı.

Kurşunların hedefindeki Delil A. ve Bilal A. ağır yaralandı. Saldırganlar otomobil ile olay yerinden kaçarken yaralı iki kişi olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.