Büyük umutlarla Beşiktaş’a gelmişti! Yıldız futbolcu resmi olmasa da takıma veda etti!

Beşiktaş’tan büyük umutlarla transfer Romain Saiss’in sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmadığı ayrılmak konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Muhabir Övünç Özdem, Almanya kampı kadrosunda yer almasını beklemediği futbolcunun bu gelişmeler ışığında takıma veda ettiğini belirtti.

Büyük umutlarla Beşiktaş’a gelmişti! Yıldız futbolcu resmi olmasa da takıma veda etti!

Beşiktaş’ın geçen sezon Wolwerhampton takımından bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Faslı stoper Romain Saiss gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kaldı. Yıldız futbolcunun takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

SAKATLIK NEDENİYLE ANTRENMANLARA ÇIKMIYOR

Muhabir Övünç Özdem, Saiss’in 3 gün önce İstanbul’a gelmesine rağmen sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılmadığını, futbolcunun Beşiktaş’tan ayrılma konusundaki ısrarın devam ettiği belirtti.

Büyük umutlarla Beşiktaş’a gelmişti! Yıldız futbolcu resmi olmasa da takıma veda etti! - Resim : 1

VEDA ETTİ DENİLEBİLİR

Özdem Saiss’in siyah beyazlı takımın Almanya kampı kadrosunda yer almayabileceğini ifade ederek Beşiktaş’a veda ettiğini belirtti.

Özdem, " Saiss 3 gün önce İstanbul’a gelmesine rağmen, sakatlığı nedeniye antrenmanlara katılmıyor. Beşiktaş’tan ayrılma konusundaki ısrarı devam ediyor. Sanırım Almanya kampı kadrosunda olmaz. Henüz resmi değil ama Saiss Beşiktaş’a veda etti" dedi.

Büyük umutlarla Beşiktaş’a gelmişti! Yıldız futbolcu resmi olmasa da takıma veda etti! - Resim : 2

ÇEBİ, SAISS'İN AYRILMA İSTEĞİNİ DİLE GETİRMİŞTİ 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımdan ayrılma durumu olan Romain Saiss hakkında da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, “Saiss geçen sene Dünya Kupası'nda çok başarılı sezon geçirdi. Gelen talepler var. 'Yolumu açar mısınız?' dedi ama olmazsa, 'Beşiktaş'a zarar vermem' diyen bir oyuncu. Kamuoyu gelecekleri beklemek zorunda. Görüşlerimiz yola devam. Yarın ne olur bilemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

SAISS'İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 33 yaşındaki futbolcu, geçen sezon siyah beyazlı formayı 26 maçta giymiş, 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.