Çalmadı, barınmadı, sadece oturdu! Ev sahibini uykuya hasret bıraktı: Defalarca aynı şeyi tekrarladı

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Türkmenistan uyruklu göçmen, bir vatandaşın evine dadandı. Göçmen, her fırsatta kapıya giderken; eve girmeye başladı. Hiçbir eşyasının çalınmadığını belirten ev sahibi, savcılığın yolunu tutarak şikayetçi oldu. Şüpheli ifadesinde, “Eşim bu evde başka bir erkekle” derken; psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı. tv100’den Halil Sadri Yılmaz’ın özel haberi…

Akıllara durgunluk veren haberin adresi İstanbul’dan… Türkmenistan uyruklu olduğu belirtilen Seyit C. isimli kişi, vatandaşın evine adeta dadandı.

tv100’den Halil Sadri Yılmaz’ın özel haberine göre, her iş seyahatinde Türkmenistan uyruklu göçmeni evinin önünde gören vatandaş, sürekli takip edildi.

Evin önünde beliren bu kişi, bir süre kapıyı dinleyip, kimsenin bulunmadığından emin olduktan sonra içeriye girerek saatlerce oturdu. Bunu defalarca yapan Türkmenistan uyruklu göçmenin bunu neden yaptığı ise yakalandıktan sonra ortaya çıktı.

SAATLERCE OTURUP BEKLEDİ

Her fırsatta kapıya giden göçmen Seyit C., kimse yoksa içeriye bile girdi ayrıca saatlerce oturup bekledi.

Ev sahibi Gökhan Göktaş, evden her uzaklaştığında Türkmenistan uyruklu göçmen geliyordu. Kapıyı dinleyen göçmen evde kimsenin olmadığından emin olduktan sonra içeri girip oturuyordu.

NEDENİ SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Ev sahibi Göktaş, söz konusu durumu sonradan öğrenirken; eşyalarından hiçbirinin ise çalınmadığını belirtti. Karakola giderek şikayetçi olan Göktaş, sonrasında evine giren kişiyle iletişime geçti.

Göçmen Seyit C., vazgeçmeyerek eve girmeye devam etti. Ev sahibi durumun değişmemesinin ardından bu sefer savcılığın yolunu tutarak gözaltı talimatı verildi.

Şüpheli göçmen ifadesinde, “Eşim bu evde başka bir erkekle” derken; psikolojik sorunları olduğu da ortaya çıktı.Yaşanan olayın ardından uykuları kaçan ev sahibi Göktaş, şüphelinin sınır dışı edilmesini istedi.