Can Yaman ve Kerem Bürsin'den sonra bir yakışıklı oyuncu daha İspanya gündeminde! Günlerdir konuşuluyor

Can Yaman ve Kerem Bürsin'den sonra bir Türk oyuncu daha İspanya'da büyük üne kavuştu. Reklam filminde oynayan yakışıklı oyuncu günlerdir ülke gündeminden düşmüyor.

Can Yaman ve Kerem Bürsin'den sonra bir yakışıklı oyuncu daha İspanya gündeminde! Günlerdir konuşuluyor

Kerem Bürsin ile Can Yaman rol aldıkları dizilerin başarısı sayesinde İspanya’da geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Son dönemde ise Tozluyaka dizisinin genç bir oyuncusu bu başarının bir benzerini yaşayacağa benziyor.  Genç oyuncu, Kerem Bürsin ve Can Yaman gibi İspanya’da gündemden düşmüyor.

İspanya'da Ulvi Kahyaoğlu rüzgarı

Erkenci Kuş ve Bay Yanlış ile Can Yaman’ın, Sen Çal Kapımı dizisiyle de Kerem Bürsin’in İspanya’da geniş bir hayran kitlesi edinme başarısını genç oyuncu Ulvi Kahyaoğlu’nun yaşama ihtimali çok yüksek.

Bunun nedeni ise İspanya La Liga takımlarından Celta Vigo’nun forma tanıtım filminde gizli. Ankara’da yönetmen Utku Kemal tarafından çekilen ve Ulvi Kahyaoğlu’nun da oyuncu olarak yer aldığı reklam filmi, İspanya’da günün konusu oldu.

Celta Vigo takımının sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrasında hem filmin kalitesi hem de Ulvi Kahyaoğlu’nun başarılı oyunculuğu takdir edildi.

Benim Adım Melek dizisi ile büyük bir çıkış sergileyen Ulvi Kahyaoğlu, son dönemde Tozluyaka isimli Fox TV dizisindeki etkili performansıyla da göz dolduruyor.

Ulvi Kahyaoğlu, bu reklam filmi ile birlikte İspanyol izleyicilerin de dikkatini fazlasıyla çekti. Sosyal medyada Ulvi Kahyaoğlu’na yönelik övgü dolu binlerce paylaşım yapıldı.

Can Yaman ve Kerem Bürsin’in son dönemde fazlasıyla etkilediği İspanyol izleyiciler, bu reklam filmi sayesinde Ulvi Kahyaoğlu’nu da keşfetmişe benziyor.

Öte yandan Celta Vigo’nun 100. yılına özel olarak tasarlanan formanın reklam filmi Türkiye’de çekildi.