Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Bolu ve Düzce'nin yüksekleri, Rize, Artvin bizde yok sizde var. O zaman bakıp biz de mutlu olalım

Türkiye gözlerini açtı, Marmara bölgesinde kar yağışının etkili olmasını bekliyor. Ancak cumaya kadar kar veren sistem bir anda eridi gitti yok oldu. Marmara bölgesinde kar yağışı ihtimali ortadan kalktı. Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Bolu ve Düzce'nin yüksekleri, Rize, Artvin bizde yok sizde var. O zaman bakıp biz de mutlu olalım.

Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Bolu ve Düzce'nin yüksekleri, Rize, Artvin bizde yok sizde var. O zaman bakıp biz de mutlu olalım

Küresel iklim değişikliği ülkemizde hava durumu anlamında çok ciddi etkilere neden olmaya başladı. İklim değişikliği nedeniyle ağaçların meyve verme takvimi bile değişti. Uzmanlar bu durumun ileride çok daha ciddi sorunlara neden olacağını ifade ediyor. 

Tüm bunların yanı sıra Marmara bölgesinde uzun süreden bu yana beklediğimiz kar yağışı bir türlü gelmedi. Gelmek de bilmiyor. Daha önce meteoroloji uzmanlarının işaret etiği 12 Ocak cuma günü de son gelen bilgilere göre boş geçecek gibi görünüyor. 

Ancak Türkiye'nin başka illerinde durum aynı değil. Kar haberleri gelmeye başladı. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de kar beklenen bu illerimiz hakkında vatandaşlarımıza bilgi verdi. 

Bizde yok sizde var. O zaman bakıp biz de mutlu olalım. 

Şen, "Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Bolu ve Düzce'nin yüksekleri, Rize, Artvin de KAR yağışı var. Rüzgar Marmara’da kuzey yer yer fırtına hızında esecek" dedi.