CANLI İZLE Ç. Rizespor Konyaspor

Türkiye Süper Lig 32. haftasında Alaves ile Getafe karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 1kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ç. Rizespor Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Ç. Rizespor Konyaspor

Süper Lig 32. haftasında Ç. Rizespor ile Konyaspor Türkiye Süper Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Ç. Rizespor Konyaspor maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Ç. Rizespor Konyaspor maçı Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak. Ç. Rizespor Konyaspor maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Ç. Rizespor Konyaspor - Resim : 1

Ç. RİZESPOR-KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Ç. RİZESPOR-KONYASPOR CANLI İZLE

İşte Ç. Rizespor Konyaspor maçı canlı izleyebileceğiniz link.

ÇAYKUR RİZESPOR - KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Holmen, Ponck, Cemali, Phiri, Gedson, Sabo, Alper, Boyd, Pohjanpalo

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Amilton, Bytyqi, Cikalleshi

Ç. Rizespor-Konyaspor iddia oranları

Ç. Rizespor: 3.35

Beraberlik: 3.25

Konyaspor: 1.78

2,5 gol üstü: 1.64

2,5 gol altı: 1.80

CANLI İZLE Ç. Rizespor Konyaspor - Resim : 3

OPTA'YA GÖRE;

Çaykur Rizespor'un Süper Lig tarihinde mağlup olmadan en fazla konuk ettiği rakibi Konyaspor (5G 8B). Yeşil-beyazlı ekibi ağırladığı son iki maçta puan kaybetmeyen Karadeniz ekibi, daha önceki 11 iç saha karşılaşmasında aldığı galibiyet sayısını yakalamak için sahaya çıkıyor (3G 8B).

Çaykur Rizespor ile oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kazanan Konyaspor (1B 1M), daha önceki 10 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet almıştı (5B 3M). Sezonun ilk yarısında rakibini 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, bu rekabet tarihinde ilk kez lig dublesi yapmak istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son dokuz maçın sadece birini kazanan Çaykur Rizespor (2B 6M), tek galibiyetini son iç saha karşılaşmasında Trabzonspor'u yenerek aldı. Karadeniz ekibi, 2022 takvim senesinde seyircisi önünde henüz üst üste iki maç kazanamadı.

Süper Lig'de oynadığı son beş deplasman maçında da en az ikişer gol yiyen Konyaspor (toplam 13 gol), bu süreçte tek galibiyetini Kayserispor'u 3-2 yenerek aldı (4M). Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk 10 dış saha karşılaşmasında rakiplerine sadece iki kez boyun eğmişti (5G 3B).

Bu sezon Süper Lig'de en fazla duran top golü bulan iki takımdan biri Çaykur Rizespor (19; Sivasspor ile birlikte). Konyaspor ise geride kalan 31 haftada kalesinde gördüğü gollerin %33'ünü duran toplardan yedi (11/33).

Çaykur Rizespor forveti Papiss Cisse'nin Süper Lig kariyerinde kalesine en fazla şut gönderdiği rakibi Konyaspor (5 maçta 24 şut). Bu şutların dördünü gole çeviren Senegalli oyuncunun (Mayıs 2019 x2 & Aralık 2019 x2), aynı zamanda en fazla duble yaptığı iki takımdan biri de yeşil-beyazlılar (2; Kasımpaşa ile birlikte).

Bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla Süper Lig'de attığı 12 golün 11'ini evinde kaydeden Joel Pohjanpalo, geride kalan 31 haftalık süreçte iç sahada rakip filelere en fazla gol gönderen isim konumunda. Karadeniz ekibinin, Süper Lig'e döndüğü 2013/14'ten bu yana bir sezonda seyircisi önünde daha fazla gol atan oyuncusu yok (2018/19; Vedat Muriqi ile eşit).

Konyaspor santrforu Sokol Cikalleshi, geçen sezon Çaykur Rizespor'a karşı deplasmanda çıktığı Süper Lig maçında takımı adına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Konyaspor forması giyen Zymer Bytyqi, Süper Lig'de çıktığı son altı maçın beşinde birer gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 2 asist).

Süper Lig kariyerinde Konyaspor'a rakip olduğu sekiz maçın sadece birini kazanan Bülent Korkmaz (5B 2M), tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı (Konyaspor 0-1 Galatasaray).