CANLI İZLE Cadiz Villarreal

İspanya La Liga maçında Cadiz ile Villarreal karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Cadiz Villarreal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Cadiz Villarreal

İspanya La Liga maçında Cadiz ile Villarreal kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Cadiz Villarreal maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Smart Spor HD kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Cadiz Villarreal maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Cadiz Villarreal - Resim : 1

Cadiz-Villarreal maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:15'de başlayan müsabaka Smart Spor HD üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Cadiz-Villarreal canlı izle

İşte Cadiz Villarreal maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Cadiz-Villarreal sakat ve cezalılar

Cadiz: Salvi Sanchez (Sakatlık - Antrenman Eksikliği), Florin Andone (Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat)

Villarreal: Paco Alcacer  (Sakatlık - Baldırından Sakat), Alberto Moreno (Sakatlık - Ön Çapraz Bağı Yırtık)

Cadiz-Villarreal iddia oranları

Cadiz: 3.85

Beraberlik: 3.15

Villarreal: 1.59

2,5 gol üstü: 1.79

2,5 gol altı: 1.64

CANLI İZLE Cadiz Villarreal - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Cadiz'in La Liga tarihinde mağlup edemediğiğ tek rakibi Villarreal (4B 1M).

-Cadiz'e konuk olduğu altı resmi maçın sadece birini kaybeden Villarreal (3G 2B), Eylül 1971'deki yenilgisinden bu yana hiçbir ziyaretinden mağlup dönmedi.

-Evinde oynadığı son dört La Liga maçını kaybetmeyen Cadiz (1G 3B), daha uzun bir seriyi en son Mayıs 2006'da yakaladı (7 maç).

-Villarreal ile oynadığı dört La Liga maçında dört gol atan Cadiz santrforu Anthony Lozano, bu sezonki karşılaşmada hat-trick yaptı. 2000 senesinden bu yana bir sezonda aynı rakibine karşı oynadığı iki maçta da hat-trick yapmayı başaran sadece iki isim bulunuyor: Lionel Messi (2011/12'de vs Malaga) & Cristiano Ronaldo (2015/16'da vs Espanyol).

-La Liga'da görev yaptığı son üç maçta gol atamayan Gerard Moreno, tek sezonda daha uzun bir suskunluğu en son Kasım 2019-Şubat 2020 arasında yaşadı (9 maç).