CANLI İZLE E. Frankfurt-Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında E. Frankfurt ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. E. Frankfurt Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE E. Frankfurt-Bayern Münih

Almanya Bundesliga maçında E. Frankfurt ile Bayern Münih kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Tivibu Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Maçın hakemi ise henüz belli değil. E. Frankfurt Bayern Münih maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE E. Frankfurt-Bayern Münih - Resim : 1

E. FRANKFURT- BAYERN MÜNİH MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka Tivibu Spor 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

E. FRANKFURT- BAYERN MÜNİH CANLI İZLE

İşte E. Frankfurt Bayern Münih maçı canlı izleyebileceğiniz link.

E. FRANKFURT- BAYERN MÜNİH SAKAT VE CEZALILAR

E. Frankfurt: Kristijan Jakic (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Goncalo Paciencia ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Daichi Kamada (Şüpheli), Ragnar Ache  (Sakatlık - Adale Problemi), Makoto Hasebe ( Sakatlık - Kaburgasında Problem), Diant Ramaj ( Sakatlık - Menisküs Problemi)

Bayern Münih: Corentin Tolisso (Sakatlık - Adale Problemi), Alphonso Davies ( Sakatlık - Hasta), Leon Goretzka ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Manuel Neuer ( Sakatlık - Diz Sakatlığı)

E. FRANKFURT- BAYERN MÜNİH İDDİA ORANLARI

E. Frankfurt: 4.80

Beraberlik: 4.30

Bayern Münih: 1.30

2,5 gol üstü: 1.26

2,5 gol altı: 2.65

CANLI İZLE E. Frankfurt-Bayern Münih - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Bayern ile oynadığı son beş Bundesliga maçının üçünü kazanan Eintracht Frankfurt, daha önceki 33 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet almıştı. Frankfurt ekibi, 1977'den bu yana ilk kez Bayern'i üst üste üç lig maçında mağlup etmek istiyor.

-Bayern'in Bundesliga tarihinde Frankfurt'tan (19) daha fazla deplasman mağlubiyeti aldığı tek rakibi Gladbach (22).

-Bundesliga'daki son iki maçında gol atamayan Eintracht Frankfurt, daha uzun bir suskunluğu en son Nisan 2017'de yaşadı (3 maç).

-Bu sezon Bundesliga'da 16 deplasman golü atan Bayern santrforu Robert Lewandowski, bir sezonda en yüksek sayıya ulaşan oyuncular olan Timo Werner (2019/20) ve Jupp Heynckes'in (1973/74) rekoruna ortak olmak istiyor (17).

-Bayern'i çalıştıran Julian Nagelsmann'ın Bundesliga'da mağlup edemediği meslektaşları arasında en fazla karşılaştığı teknik direktör, Eintracht Frankfurt'un başındaki Oliver Glasner (4B 1M).