CANLI İZLE Sivasspor Altay

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Sivasspor ile Altay karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor Altay

Türkiye Süper Lig 30. haftasında Sivasspor ile Altay kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Sivasspor Altay maçının hakemi ise henüz belli değil. Mücadele Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Sivasspor Altay maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Sivasspor Altay - Resim : 1

Sivasspor-Altay maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 13:30'da başlayan müsabaka Bein Sports 2 üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Sivasspor-Altay canlı izle

İşte Sivasspor Altay maçı canlı izleyebileceğiniz link.

Sivasspor Altay maçı muhtemel 11’ler henüz belli değil. 

Sivasspor-Altay sakat ve cezalılar

Sivasspor: Erdoğan Yeşilyurt (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Sivasspor-Altay iddia oranları

Sivasspor: 1.63

Beraberlik: 3.10

Altay: 3.70

2,5 gol üstü: 1.73

2,5 gol altı: 1.69

CANLI İZLE Sivasspor Altay - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Altay ile oynadığı son dört lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (1B), sadece bu sezon iki ekibin Süper Lig tarihindeki ilk karşılaşmasında puan kaybetti (1-1).

-Sivasspor'a konuk olduğu dört lig maçının üçünü kaybeden ve bu mağlubiyetlerde bir gol atabilen Altay (1G), tek galibiyetini Eylül 2001'de 4-3'lük skorla aldı (1. Lig).

-Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Sivasspor, Ekim 2020'den bu yana üst üste 2+ iç saha yenilgisi almıyor (3 maç).

-Deplasmanda oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Altay (3B 8M), tek galibiyetini İzmir'de Göztepe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada aldı.

-Süper Lig'e o sezon yükselen takımlarla oynadığı son 12 maçı kaybetmeyen Sivasspor (5G 7B), bu sezonki tek galibiyetini son karşılaşmada Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ederek aldı (3B).

-Serkan Özbalta yönetiminde çıktığı altı Süper Lig maçında 11 puan toplayan Altay (3G 2B 1M), daha önceki 21 karşılaşmada elde ettiği puanı geride bırakmak istiyor (12; 3G 3B 15M).

-Max Gradel, Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2010/11'den bu yana üst üste iki Süper Lig sezonunda 10+ asist yapan üçüncü oyuncu oldu (Selçuk İnan ve Edin Visca ile birlikte). Bu süreçte Fildişi Sahilli oyuncudan (23) daha fazla gol pası veren tek Sivasspor oyuncusu Cicinho (28).

-Profesyonel kariyerindeki ilk hat-trick'i Süper Lig'de oynadığı son maçta Adana Demirspor'a karşı yapan Pedro Henrique, en üst lig tarihinde Sivasspor formasıyla bunu başaran ilk Brezilyalı oyuncu oldu.

-Altay'ın Süper Lig'de attığı son üç deplasman golünün ikisine doğrudan katkı sağlayan Thaciano (1 gol & 1 asist), daha önceki 12 golün hiçbirinde pay sahibi olamamıştı.

-Altay'a rakip olduğu üç Süper Lig maçını da kazanamayan Rıza Çalımbay'ın (1B 2M) teknik direktörlük kariyerinde 4+ kez karşılaşıp mağlup edemediği tek takım Akçaabat Sebatspor (4 maç).