CANLI İZLE Stuttgart M'gladbach

Almanya Bundesliga maçında Stuttgart ile M'gladbach karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sport BeIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Stuttgart M'gladbach maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CANLI İZLE Stuttgart M'gladbach

Almanya Bundesliga maçında Stuttgart ile M'gladbach kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele BeIN Sport BeIN Connect kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Stuttgart M'gladbach maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Stuttgart-M'gladbach maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka BeIN Sport BeIN Connect üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Stuttgart-M'gladbachcanlı izle

İşte Stuttgart M'gladbachmaçı canlı izleyebileceğiniz link.

Stuttgart-M'gladbach sakat ve cezalılar

Stuttgart: Mohamed Sankoh (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Nikolas Nartey (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Pascal Stenzel (Sakatlık - Baldırından Sakat), Silas Katompa (Sakatlık - Omzundan sakat), Orel Mangala (Şüpheli)

M'gladbach: Lars Stindl (Sakatlık - Diz Sakatlığı), Louis Beyer (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Marvin Friedrich (Şüpheli), Mamadou Doucoure (Şüpheli)

Stuttgart-M'gladbach iddia oranları

Stuttgart: 2.65

Beraberlik: 3.10

M'gladbach: 1.97

2,5 gol üstü: 1.56

2,5 gol altı: 1.89

CANLI İZLE Stuttgart M'gladbach - Resim : 2

DİĞER BİLGİLER

-Mönchengladbach’ın bu sezon Bundesliga’da boy gösteren takımlar arasında deplasmanda Stuttgart’tan (13) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Köln (25).

-Mönchengladbach ile oynadığı son dört Bundesliga maçını kaybetmeyen Stuttgart (2G 2B), daha önceki dokuz karşılaşmada kazandığı puan miktarını geride bıraktı (5).

-Bundesliga’daki son dokuz maçını kazanamayan Stuttgart (2B 7M), ligde devam eden en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

-Mönchengladbach, Bundesliga’da 23'üncü maçlar itibarıyla 2010/11’den (19) bu yana en az puan topladığı sezonu geçiriyor (27).

-Bundesliga’daki son dört maçında skor katkısı yapan Mönchengladbach forveti Alassane Plea (1 gol & 3 asist), daha önceki 19 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı.