Atletico Madrid Borussia Dortmund CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali’nde Atletico Madrid ile Borussia Dortmund takımları karşılaşıyor. Atletico Madrid Borussia Dortmund şifresiz canlı izle araması yapılıyor. Maçı izlemek isteyenler Atletico Madrid Borussia Dortmund canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Atletico Madrid Borussia Dortmund canlı şifresiz nasıl izlenir? Atletico Madrid Borussia Dortmund maçı saat kaçta? Atletico Madrid Borussia Dortmund şifresiz izleme linki...

Atletico Madrid Borussia Dortmund CANLI İZLE

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçlarıyla heyecan sürüyor. Son 8 takım arasında yer alan İspanyol ekibi Atletico Madrid ile Alman ekibi Borussia Dortmund, bu turdaki ilk maçta karşı karşıya geliyor. İki takım ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi amaçlıyor.

ATLETICO MADRID BORUSSIA DORTMUND MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Atletico Madrid ile Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid – Borussia Dortmund maçı 10 Nisan Çarşamba günü İspanya’nın başkenti Madrid’deki Estadio Metropolitano Stadyumu’nda oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı İtalyan hakem Marco Guida yönetiyor. Guida’nın yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Giorgio Peretti yapıyor.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Fabio Maresca, VAR olarak Paolo Valeri, AVAR olarak Massimiliano Irrati görev alıyor.

Atletico Madrid Borussia Dortmund maçı EXXEN platformundan şifreli, TV8.5 kanalından şifresiz olarak yayınlanıyor.

Atletico Madrid Borussia Dortmund maçı şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Atletico Madrid Borussia Dortmund maçını canlı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekmektedir. Ayrıca maçı TV8.5 kanalından şifresiz izleyebilirsiniz.

TV8.5 Digiturk 55, D Smart 47, Tivibu 52, Vodafone TV 29 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

ATLETICO MADRID BORUSSIA DORTMUND MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ATLETICO MADRID BORUSSIA DORTMUND MAÇI İLK 11’LERİ

Atletico Madrid: Oblak, Molina, Gimenez, Azpilicueta, Lino, Llorente, Witsel, De Paul, Koke, Griezmann, Morata.

Borussia Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Nmecha, Sabitzer, Emre Can, Adeyemi, Sancho, Füllkrug.

İki takım şimdiye kadar birbirlerine 4 kez rakip oldu. İki takım ikişer kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Atletico Madrid 4 gol atarken Dortmund ise 6 kez fileleri sarstı.