Fenerbahçe Spartak Trnava CANLI İZLE

UEFA Konferans Ligi H Grubu 6.hafta maçında Fenerbahçe – Spartak Trnava karşı karşıya geliyor. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Spartak Trnava canlı izle şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Futbolseverler Fenerbahçe Spartak Trnava canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Spartak Trnava canlı nasıl izlenir? Fenerbahçe Spartak Trnava maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Spartak Trnava şifresiz izleme linki…

Fenerbahçe Spartak Trnava CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig’de lider durumda bulunan Fenerbahçe, gözünü Konferans Ligi’ne çevirdi. Sarı-lacivertli takım H Grubu 6.hafta müsabakasında Slovakya'nın Spartak Trnava ekibiyle sahasında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe bu mücadeleyi kazanarak gruptan çıkmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli takım Ludogorets ile Nordsjaelland arasında oynanacak müsabakanın durumuna göre gruptan lider çıkabilir.

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi H Grubu 6.haftasındaki Fenerbahçe – Spartak Trnava maçı 14 Aralık Perşembe günü Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 20.45’te başlayan maçı Kuzey Makedonya Futbol Federasyonundan hakem Aleksandar Stavrev yönetiyor. Stavrev’in yardımcılıklarını ise Dejan Kostadinov ve Goce Petreski yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini Ivana Projkovska yaparken VAR’da Hırvat Mario Zebec, AVAR’da ise Hırvat Ante Culjak görev alıyor.

Fenerbahçe Spartak Trnava şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Fenerbahçe Spartak Trnava maçı EXXEN platformu üzerinden yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak ekrana geliyor. Maçı izlemek için EXXEN Spor üyeliğinizin olması gerekiyor.

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇI İLK 11’LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko

Spartak Trnava: Takac, Kostrna, Duric, Kosa, Sulek, Zeljkovic, Bukota, Bernat, Azango, Ofori, Duris

FENERBAHÇE’NİN GRUPTAKİ SON DURUMU

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde elemeler ve grup maçlarında bu sezon boy gösterdiği ilk 9 maçta rakiplerini mağlup eden Fenerbahçe, son 2 mücadelesinden ise mağlup ayrıldı. Grupta 9 puanı bulunan sarı-lacivertli takım, önce Bulgaristan deplasmanında Ludogorets'e 2-0, ardından Danimarka'da Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olarak grupta üçüncü sıraya geriledi.

Ligde 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Spartak Trnava ise bu sezon Avrupa'daki son maçına Kadıköy'de çıkıyor.  Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçında Trnava deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönmüştü.

FENERBAHÇE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

İlk iki sırada bulunan Nordsjaelland ve Ludogorets, Bulgaristan'da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı yenmesi durumunda gruptan çıkacak.

Ludogorets-Nordsjaelland mücadelesinin berabere bitmesi durumunda Fenerbahçe, alacağı galibiyetle grubu lider olarak da tamamlayabilecek.

Sarı-lacivertli takım, rakibi karşısında olası beraberlikte ise grup ikinciliği için Ludogorets'in Nordsjaelland'e yenilmesini bekleyecek.

FENERBAHÇE’NİN EKSİKLERİ

Fenerbahçe, Spartak Trnava mücadelesinde sakatlıkları bulunan Becao ve Zajc, forma giyemiyor.

​​​​​​​İsmail Kartal'ın bu sezon en çok forma verdiği iki isim olan Tadic ve Szymanski'yi, bu sezon 27.maçlarına çıkabilir.

Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski, bu sezon lig ve Avrupa'da oynanan 26 maçın tamamında süre alırken attıkları goller ve yaptıkları asistlerle de dikkati çektiler.

Tadic bu sezon forma giydiği resmi maçlarda 11 gol atıp 7 de asist yaparak 18 gole katkı sağlarken, Szymanski ise 26 karşılaşmada 11 kez gol sevinci yaşayıp 10 da asist yaptı.

FENERBAHÇE’NİN AVRUPADA 266. MAÇI

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 265 müsabakada 104 galibiyet alırken, 106 yenilgi ve 55 beraberlik yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 356 kez havalandırırken, kalesinde ise 380 gol gördü.

Grupta oynadığı ilk üç karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, Ludogorets deplasmanında 2-0 yenilerek ilk kaybını yaşamıştı.

Danimarka'ya lider giden Fenerbahçe, Nordsjaelland deplasmanında 6-1 kaybederken, tarihinin en farklı yenilgilerinden birini yaşadı ve grupta da üçüncü sıraya geriledi.

FENERBAHÇE’NİN KONFERANS LİGİ'NDE 14.MAÇI

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa futbolunun 3 numaralı organizasyonunda bugün 14. maçını oynuyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde daha önce yaptığı 13 maçta 9 galibiyet ve 4 yenilgi yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 34 gol atan Fenerbahçe, kalesindeki 19 gole engel olamadı. Sarı-lacivertliler yediği 19 golün 6'sını ise son maçta kalesinde gördü.

FENERBAHÇE İLE SPARTAK TRNAVA 4. KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Fenerbahçe, Slovakya temsilcileriyle üç kez eşleşirken, bu mücadeleleri yine Spartak Trnava’ya karşı oynadı. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde aynı grupta yer aldığı rakibini Kadıköy’de 2-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, deplasmanda 1-0 kaybetti. Bu sezon ise Trnava’nın ev sahipliğinde oynanan müsabakada Fenerbahçe sahadan 2-1 galip ayrıldı.

FENERBAHÇE KADIKÖY’DEKİ SON 11 MAÇINDA YENİLMEDİ

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi grubunu namağlup tamamlayarak gruptan lider çıkan Fenerbahçe, son 16 turunda Sevilla’ya elenmişti. Sarı-lacivertliler, organizasyonda iç sahada 5 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Bu sezon ise Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, sahasındaki 5 maçı da kazanmayı başardı. Kanarya, iç sahada çıktığı son 11 maçta mağlubiyet yaşamadı.