Galatasaray Molde CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Norveç ekibi Molde takımını konuk ediyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Molde canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Futbolseverler Galatasaray Molde canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Molde canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Molde maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Molde şifresiz izleme linki...

Galatasaray Molde CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray bu turnuvadaki serüvenine 2.ön eleme turunda başladı. Sarı kırmızılı bu turda Hırvatistan ekibi Zalgiris’i 2-2 ve 1-0 sona eren iki maç sonucu eleyerek3.ön eleme turunda ise Slovenya ekibi NK Olimpija Ljubljana takımıyla eşleşmişti. Sarı kırmızılı takım NK Olimpija Ljubljana’yı da 3-0 ve 1-0 biten maçlar sonucu eleyerek play-off turunda Molde ile eşleşmişti. Galatasaray bu turun ilk maçında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği rakibini evinde konuk ediyor.

GALATASARAY MOLDE MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Molde arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi play- off turu rövanş maçı 29 Ağustos Salı günü (bugün) Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanıyor.

Saat 22.00’da başlayan maçı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetiyor. Marciniak’ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ile Adam Kupsik yaparken müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Tomasz Musial üstleniyor.

Karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğunda Tomasz Kwiatkowski, AVAR’da ise Pawel Raczkowski yer alıyor.

Galatasaray Molde şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Molde maçı EXXEN platformu üzerinden canlı olarak ekrana geliyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için EXXEN üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY MOLDE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY MOLDE MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray sahaya Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'yle çıkacak.

Molde'nin ilk 11'inde ise Karlstrom, Haugan, Bjornbak, Ellingsen, Knudtzon, Kaasa, Mannsverk, Breivik, Haugen, Eikrem ve Brynhildsen yer aldı. 

GALATASARAY’DA TORREIRA DÖNÜYOR

Galatasaray'da cezasını Molde ile oynanan ilk maçta çeken Lucas Torreira, yarın sahadaki yerini alabilecek.

Olimpija Ljubljana ile yapılan rövanş maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Uruguaylı futbolcu, Molde ile oynanan ilk müsabakada forma giyememişti.

Ayrıca lisansı çıkarılan Tete, Okan Buruk’un görev vermesi halinde maçta forma giyebilecek.