Galatasaray Olimpija Ljubljana CANLI İZLE

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana takımıyla karşılaşıyor. Maçı izlemek isteyenler Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Bu kapsamda futbolseverler Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Galatasaray Olimpija Ljubljana canlı nasıl izlenir? Peki, Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Olimpija Ljubljana şifresiz izleme linki...

Galatasaray Olimpija Ljubljana CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda Litvanya ekibi Zalgiris’i 2-2 biten ilk maçından ardından 1-0 yenerek eleyen Galatasaray, 3. Tur’a yükselmiş ve Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile eşleşmişti. Sarı kırmızılı takım bu eşleşmenin ilk maçında rakibiyle deplasmanda karşı karşıya geliyor.

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçı 8 Ağustos Salı günü (bugün) Slovenya’nın Başkent Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda oynanıyor.

TSİ ile 22.00’da başlayan maçı İsveç Futbol Federasyonundan hakem Andreas Ekberg yönetiyor. Ekberg’in yardımcılıklarını ise Marcus Lundgren Klitte ile Niklas Nyberg'nin yapıyor. Müsabakanın dördüncü hakemliğini Granit Maqedonci üstlenirken  VAR’da Hollandalı Daniel Higler, AVAR’da ise J. Mancschot görev yapıyor.

Galatasaray Olimpija Ljubljana şifresiz canlı nasıl izlenir? araştırması yapılıyor. Galatasaray Olimpija Ljubljana maçı S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanıyor. Mücadele şifreli olarak yayınlanıyor. Maçı izlemek için S Sport üyeliğinizin olması gerekiyor.

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY OLIMPIJA LJUBLJANA MAÇI İLK 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Kazımcan, Berkan, Oliveira, Barış Alper, Mertens, Kerem, Bakambu.

Olimpija Ljubljana: Vidovsek, Jorge Silva, Ratnik, Muhamedbegovic, David Sualehe, Rui Pedro, Fedida, Elsnik, Posavec, Seslar, Bristric.

Öte yandan bu maçın rövanşı 15 Ağustos Salı günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda Kİ Klaksvik-Molde eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'ya elenmesi halinde ise Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Finlandiya'nın HJK Helsinki takımı arasındaki eşleşmeyi kazanan tarafla karşılaşacak. İstanbul temsilcisi, ilk maçı, evinde oynayacak.