Hırvatistan – Malta Canlı maç izle

Hırvatistan ile Cebelitarık, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabaka canlı olarak yayınlanmıyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Hırvatistan – Malta Canlı maç izle

Hırvatistan ile Malta Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup H 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Lionel Tschudi düdük çalacak. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Hırvatistan – Malta maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelesinin yayıncısı bulunmuyor.

Hırvatistan – Malta maçı muhtemel 11’ler…

Hırvatistan: Livakovic, Vida, Lovren, Jedvaj, Barisic, Brekalo, Pasalic, Vlasic, Kovacic, Kramaric, Rebic

Malta: Bonello, Camenzuli, Borg, Agius, Guillaumier, Nwoko, Gambin, Muscat, Mbong, Pisani, Degabriele

Hırvatistan – Malta iddia oranları

Hırvatistan: -

Beraberlik: 7.00

Cebelitarık: 10.00

2,5 gol üstü: 1.25

2,5 gol altı: 2.60

Hırvatistan Son Vuruşlarda Etkisiz

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Gurubu’an 1-0’lık Slovenya mağlubiyetiyle başlayan Hırvatistan, şok skorun ardından Güney Kıbrıs deplasmanında 1-0 kazanmayı başardı. Ev sahibine galibiyeti getiren gol 40. Dakikada Mario Pasalic’den gelirken, 2 maçtır rakipleri karşısında orta saha hakimiyetini tamamen elinde bulunduran Hırvatistan, son vuruşlardaki etkisizliğinin üstesinden giremedi. 2 maçtan 3 puan toplamasına rağmen Slovenya ve Güney Kıbrıs karşısında çok daha farklı galibiyetler almaya yaklaşan Dalic’in öğrencileri, Malta galibiyetiyle bu sorunu aşmak istiyor.

Malta Duran Toplarda Sorun Yaşıyor

Slovakya karşısında maça fırtına gibi başlayan Malta, Luke Gambin ve Satariano’nun birbirinden güzel golleriyle devre arasına 2-0 önde giderken, duran top zafiyeti konuk ekibe zor anlar yaşadı. 2. Yarıda 2 duran topta kalesini gole kapatamayan Devis Mangia ve öğrencileri, 3-1’lik Rusya mağlubiyetinin ardından Slovakya ile 2-2 berabere kaldı ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Gurubu’nda işini zora soktu diyebiliriz. İlk 2 maçtan sadece 1 puan alan Malta’nın guruptan çıkma şansı günden güne azalıyor. Konuk ekip adına en olumlu gelişme 2 maçta da sergilenen iyi hücum performansı.