Cem Yılmaz'ı eski eşi Ahu Yağtu makemeye vermişti! Herkesin aklında o soru "kim haklı?"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ı eski eşi Ahu Yağtu nafakada anlaşmazlık nedeniyle mahkemeye verdi. Önceden dolarla nafaka alan Yağtu, nafaka TL'ye dönünce anında mahkemeye koştu. Peki kim haklı? İşte yaşanan son gelişmeler...

Cem Yılmaz'ı eski eşi Ahu Yağtu makemeye vermişti! Herkesin aklında o soru "kim haklı?"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Yılmaz daha önce, eski eşine 10 bin dolar nafaka ödüyordu. Dolar kurundan etkilenen ünlü komedyen mahkemeye başvurarak nafakayı TL olarak ödemek isteyince eski eş soluğu mahkemede aldı. 70 bin TL'lik tazminati beğenmeyen Ahu Yağtu mu yoksa 10 bin dolarlık nafakayı beğenmeyen Cem Yılmaz mı haklı? 

Cem Yılmaz'ı icraya verdi

Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tüzel, Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu arasındaki davayı kaleme aldı.  Yılmaz'ı haklı bulanlar kadar, Yağtu'yu destekleyenler de var. Cem Yılmaz oğlu için eski eşine ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin TL'ye düşürünce, Ahu Yağtu'dan istinaf hamlesi geldi. Yağtu kararın kesinleşmediğini belirterek davayı İstinaf Mahkemesi'ne taşıdı. Yılmaz bu arada altı aylık nafakayı 70 bin TL olarak yatırınca Yağtu, "Karar kesinleşmedi kanunen nafakayı 10 bin dolar yatırmalı" diyerek Yılmaz'ı icraya verdi.

Nafaka davasında kim haklı? 

Tüzel yazısında şunları belirtti: "Yağtu İstinaf Mahkemesi'nden karar çıkana kadar enflasyon altında ezilmek istemiyor olabilir. Elbette kararı mahkeme verecek. Bazı okuyucular 70 bin ya da 10 bin doların ömür boyu ödeneceğini sanıyorlar. Hâlbuki bu nafaka çocuğun eğitim masrafları ve ihtiyaçları içinBu polemikle ilgili daha önce de yazmıştım, fikrim değişmedi: Ünlü ve zenginlerin boşanması pahalı olur! Nafaka miktarı nafakayı ödeyecek kişinin kazancına bakarak belirlenir. Cem Yılmaz gibiler sıradan insanlar değil!"

 "Cem Yılmaz sevinmeli"

Yazının devamı ise şöyle: Örneğin Madonna'nın boşandığı yönetmen eşi Guy Ritchie gariban bir adam değildi. Birçok 'hit' film çekti ama karısından 92 milyon dolar tazminat aldı.

Steven Spielberg boşanırken 100 milyon dolar, Michael Jordan 168 milyon dolar, Mel Gibson 425 milyon dolar tazminat ödedi. Sadece bir reklam kampanyası için milyon dolarlar alan Yılmaz, boşanırken eşine 500 bin dolar tazminat ödediği için sevinmeli. Yılmaz da belki de Türkiye'nin en çok kazanan sanatçısı. Çocuğunun nafakasını indirmek ona yakışmadı!