Cengiz Kurtoğlu ilk kez tv100'e konuştu! Yayında "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını söyledi!

Gökhan Taşkın ve Pınar Işık Ardor'un sunduğu tv100 Seçim Özel yayınına telefonla bağlanan sanatçı Cengiz Kurtoğlu yayında "Duyanlara Duymayanlara" şarkısının bir bölümü söyledi. "Duyanlara Duymanlara" parçasının AK Parti tarafından seçim şarkısı yapılmasının ardından ilk kez tv100'e konuşan Kurtoğlu "Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST) sanatçı Cengiz Kurtoğlu "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını okuyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz yapmıştı. 14 Mayıs'taki seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasını yapmadan önce de Kurtoğlu'nun şarkısı çalmıştı. tv100 Seçim Özel yayınına bağlanan Kurtoğlu, seçimin ikinci turunda balkon konuşmasında şarkıyı canlı söyleyeceğini belirtti.

"HABERİ OLMADAN SÜRPRİZ YAPTIK"
Kurtoğlu "Seçim çalışmaları başladığı günden beri çok gururlandım. Sayın cumhurbaşkanımın böyle bir konudan haberi yoktu. İstanbul Gençlik buluşmasında ona sürpriz yaptık. Doğusuyla, baıtısıyla, kuzeyiyle güneyli hepimiz bu ülkede kardeş olduğunu ifade etmek istiyorum. Benim cumhurbaşkanımla birlikteliğim yaklaşık kırk yılı buluyor. Haberi olmadan sürpriz yaptık, kendisi de mutlu oldu." dedi.