"CHP-DEM Parti protokol belgesi" iddiası! Özgür Çelik tv100'e konuştu: Gerçek bir belge değil, kesinlikle yalandır

CHP ile DEM Parti arasında iddia edilen protokol belgesi ile ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuşarak belgenin sahte olduğunu belirtti. Daha sonra tv100 yayınına bağlanan Çelik, "İmzamı taklit etmeye çalışmışlar ama benzetememişler. Hiçbir gerçekliği yok" açıklamasını yaptı. DEM Parti İstanbul İl Başkanı Murat Kalmaz ise böyle bir protokol yapılmadığını ifade etti. Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun da belgenin yalan olduğunu vurguladı.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Haber 7 yazarı Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. "CHP-DEM Parti arasındaki protokol belgesi iddiası" programda masaya yatırıldı. 
"CHP-DEM Parti protokol belgesi" iddiası! Özgür Çelik tv100'e konuştu: Gerçek bir belge değil, kesinlikle yalandır - Resim : 1
ÖZGÜR ÇELİK: GERÇEK BİR BELGE DEĞİL, KESİNLİKLE YALANDIR
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik "Barış bey bu gerçek bir belge değil kesinlikle yalandır, imzalar da taklit edilmiştir. İmzaları becerememişler bile.

DEM PARTİ: BÖYLE BİR PROTOKOL  YAPMADIK
DEM Parti İstanbul İl Başkanı Murat Kalmaz ile de konuştum. Kalmaz "DEM Parti İl Başkanlığı olarak böylesi bir protokol yapmadık, bizim adımıza sahte evraklar ile algı operasyonları yapılıyor" dedi.

İMAMOĞLU'NUN DANIŞMANI: BELGE YALAN
Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun ise bu belgenin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

ÖZGÜR ÇELİK YAYINA BAĞLANDI: BELGENİN HİÇBİR GERÇEKLİĞİ YOK
Daha sonra canlı yayına telefonla bağlanan Özgür Çelik, Hacır'ın "DEM ile CHP’nin ittifak yaptığına dair bir belge var. Bu belge nedir? Gerçeklikle bağı var mı?" sorusuna "Bende ifade ettiğiniz belgeyi sosyal medya üzerinden gördüm. Üzerindeki imza bana ait değildir. Taklit etmeye çalışmışlar ama benzetememişler benim imzama. Hiçbir gerçekliği yok" diyerek yanıt verdi

“CHP KENDİ ADAYIYLA, DEM KENDİ ADAYIYLA SEÇİME GİDİYOR”
Murat'ın "Kent uzlaşısı var mı peki aranızda? Direkt soruyorum. DEM Partisi ile CHP arasında İstanbul’da bir kent uzlaşısı var mıdır?" sorusuna Çelik "İstanbul’da CHP’nin adayı Sayın Ekrem İmamoğlu’dur. DEM Parti’nin adayı da Meral Danış Beştaş ve Murat Bey’dir. Dolayısıyla CHP kendi adayıyla bir seçime gidiyor, DEM Parti’de kendi adaylarıyla bir seçime gidiyor İstanbul’da. Her partinin kendi adayını gösterdiği bir yerde yani her parti kendi adayıyla seçime gidiyor." şeklinde yanıt verdi.