Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi toprağa verildi

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Faik Öztrak’ın annesi Ayten Öztrak için Ankara Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi toprağa verildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi Ayten Öztrak için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi toprağa verildi - Resim : 1

Ayten Öztrak'ın cenaze namazı, Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılındı.

Cenaze törenine, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay, Engin Özkoç ile Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Cihan Paçacı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP milletvekilleri, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal ile Öztrak ailesi ve yakınları katıldı.

Faik Öztrak ve kardeşi Haluk Öztrak, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın annesi toprağa verildi - Resim : 2

Ayten Öztrak'ın cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

 

TBMM Başkanı Şentop'tan CHP Sözcüsü Öztrak'a taziye telefonu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a annesinin vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.

Şentop, CHP Sözcüsü Öztrak'ı telefonla arayarak, annesi Ayten Öztrak'ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Sözcüsü Öztrak'ın annesi için başsağlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a, vefat eden annesi için başsağlığı diledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın kıymetli annesi Ayten Öztrak’ın vefat ettiğini üzülerek öğrendik. Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Faik beye, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bozdağ, CHP Sözcüsü Öztrak'a başsağlığı diledi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, annesi vefat eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a başsağlığı diledi.

Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ayten Öztrak'ın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Merhumeye Allah'tan rahmet, Faik Öztrak beyefendiye ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı.