Çiftlikteki ahırın içerisindeki en sessiz ve sakin inekti. Yaptığı şeyi duyanların ağzı 1 2 3 metre açık kaldı

İngiltere'nin Kuzey Batı bölgesinde bulunan Cumbria'da çiftliğe sahip Dani adlı kadının ahırındaki en sakin ineğin son yaptığı hareketi görenlerin ağzı açık kaldı. İnek, çiftlikte sahibine saldırdı. Kadını aldığı gibi yere vurdu.

Çiftlikteki ahırın içerisindeki en sessiz ve sakin inekti. Yaptığı şeyi duyanların ağzı 1 2 3 metre açık kaldı

İnekler genelde sinirleriyle oynanmadığı sürece sakin hayvanlar olarak bilinirler. Cumbria'daki Penrith'ten Matthew Blair ve eşi Dani'nin ahırında son olarak meydana gelen bir olay ise duyanların ağzını 3 karış açık bıraktı.

SESSİZLİĞİYLE BİLİNEN İNEK BİR ANDA ÖFKELENDİ

Ahırda genellikle sessizliğiyle bilinen ve kimseye zarar vermeyen bir inek, aniden öfkelenerek sahibi olan kadına saldırdı. Kadını tuttuğu gibi yere vurdu. Kadın, ineğin saldırısıyla birlikte adeta dehşeti yaşadı.

BUZAĞILARINA YARDIM ETMEK İSTEMİŞ

Olayın detayları ise sonradan ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere göre Dani'nin ineğin 2 buzağısına yemek yemeleri için yardım etmek istediği, bunu gören ineğin ise öfkeden kudurduğu belirtildi. 

Çiftlikteki ahırın içerisindeki en sessiz ve sakin inekti. Yaptığı şeyi duyanların ağzı 1 2 3 metre açık kaldı - Resim : 1

Çiftlikteki ahırın içerisindeki en sessiz ve sakin inekti. Yaptığı şeyi duyanların ağzı 1 2 3 metre açık kaldı - Resim : 2