Küçük kızını çırılçıplak soyup tekmelerken videoya çekti!

Türkiye geçtiğimiz günlerde 3 aylık Cihan bebeğin babası tarafından vahşice dövüldüğü görüntüleriyle ayağa kalkmıştı .Herkes bu olayın travmasını yaşarken benzer bir vahşet haberi de Tataristan'dan geldi. İşte insanın kanını donduran olayın detayları...

Gaziantep'te üç aylık Cihan bebeği döven cani babanın görüntüleri tüm Türkiye'yi derinden sarsmıştı. Aldığı darbelerin etkisiyle yoğun bakıma alınan bebek beyin travmaları geçirmişti.

Başka bir vahşet de Tataristan'da yaşandı

Türkiye bu olayın şokunu yaşarken Tataristan'da da benzer bir durum yaşandığı ortaya çıktı. Almetyevsk'ten sarhoş bir anne, 1 buçuk yaşındaki çocuğuna yaşattığı vahşeti videoya çekti. 

Yayınlanan videoda bir kadının bebeği iterek yere düşürdüğü ve ağlattığı görülüyor. Çocuk kalkar kalkmaz annesi onu yere itti ardından onu yerde sürüklemeye ve tekmelemeye başladı. 

Başka bir videoda ise cani annenin çocuğunu balkona kilitlediği, ağladığı için tekmelediği ortaya çıktı. Çocuğa karşı bu tutuma rağmen  sosyal ağlarda çocuğuna sevgi gösterisi pes dedirtti. Cani anne TikTok hesabında ise çocuğuna sevgi dolu yaklaştığı "Aşkım ziyarete geldi" yazısıyla bir video yayınlandığı ortaya çıktı.

Alınan bilgilere göre kadın, çocuğun aldatan babasından intikam almak için çocuğu dövdü. Emniyet güçleri anneyi bularak çocuğu elinden aldı.

Bölge İçişleri Bakanlığı, 48 yaşındaki Kazan sakininin korumaları çağırdığını açıkladı. Onlara gelininin çocuğunu taciz ettiğini söyledi. Aynı gün gözaltına alındı. 

Acımasız anne çocuğunu dövdüğü anların videosunu çekerek babaya gönderdi. Kızının dövülmesini görüntüleyen anne daha önce de çocuğu balkondan atmakla tehdit etmiş.